Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

“Jadranka Kosor je premijerka koja se ničeg ne boji!”

Prilikom boravka na svečanoj proslavi 21 godine od osnutka stranke HDZ u Zadru, ministar Božidar Kalmeta odgovorio je i na nekoliko pitanja, komentirajući aktualnu političku situaciju. Na upit što misli o najavama rekonstrukcije Vlade, Kalmeta je kaže: “Jadranka Kosor je premijerka koja se ničeg ne boji! Ima potporu svih nas u vrhu stranke…”

Prilikom boravka na svečanoj proslavi 21 godine od osnutka stranke HDZ u Zadru, ministar Božidar Kalmeta odgovorio je i na nekoliko pitanja, komentirajući aktualnu političku situaciju. Na upit što misli o najavama rekonstrukcije Vlade, Kalmeta je kaže: "Jadranka Kosor je premijerka koja se ničeg ne boji! Ima potporu svih nas u vrhu stranke..."

Jadranka Kosor je premijerka koja se ničeg ne boji! Njezino je pravo procijeniti ima li potrebe za nekom promjenom i da li bi neki drugi čovjek mogao u određenom području bolje obavljati svoj posao, a za to ima punu potporu svih nas u vrhu stranke, kazao je Kalmeta na upit što misli o najavama rekonstrukcije Vlade premijerke Jadranke Kosor, prenosi eZadar.

O raznim špekulacijama medija i imenima Kalmeta nije želio govoriti.

Zašto premijerka nije došla u Zadar?

– Iako nisam mjerodavna institucija za kazati, korupcije u manjoj ili većoj mjeri ima u cijeloj Europi, pa tako i kod nas. Jedan od najvažnijih ciljeva naše stranke upravo je obračun s korupcijom – istaknuo je Kalmeta.

Nedolazak same premijerke na svečanu obljetnicu zadarskog HDZ-a, stranke koja na zadarskom području niže pobjedu za pobjedom, nije zabrinuo ministra Kalmetu. Naime, on smatra kako se ne radi o ‘političkoj poruci’, već premijerka jednostavno nije mogla uvrstiti događaj u svoj vrlo opterećen raspored. Proslava obljetnice HDZ-a u Zadru poklopila se s još dvije u Hrvatskoj.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.