Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Jovanović: Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ [VIDEO]

“To su sve neistine koje iznosi stranka koja je na optuženičkoj klupi jer je rastočila Hrvatsku”, rekao je Jovanović i dodao, “Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ, u ime obitelji Sanader, u ime obitelji Vidošević”.

"To su sve neistine koje iznosi stranka koja je na optuženičkoj klupi jer je rastočila Hrvatsku", rekao je Jovanović i dodao, "Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ, u ime obitelji Sanader, u ime obitelji Vidošević".

Ministar obrazovanja Željko Jovanović odbacio je danas u Saboru nedavne tvrdnje predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da vladajući materijalno i svjetonazorski rastaču Hrvatsku rekavši da je Hrvatska “opljačkana u ime obitelji HDZ”.

“To su sve neistine koje iznosi stranka koja je na optuženičkoj klupi jer je rastočila Hrvatsku”, rekao je Jovanović i dodao, “Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ, u ime obitelji Sanader, u ime obitelji Vidošević”.

Ministar je to istaknuo u sklopu odgovora na zastupničko pitanje Ante Babića (HDZ) – je li se srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić ispričao zbog izjave da se u udžbenicima povijesti u Hrvatskoj o Srbima govori isključivo kao o četnicima i okupatorima. “To govori četnički vojvoda koji se do dan danas nije odrekao te titule”, rekao je Babić.

Jovanović mu je odgovorio da je srbijanskom predsjedniku nakon te izjave poslao 17 hrvatskih udžbenika povijesti, kako bi argumentima dokazao da je Nikolić govorio neistinu i zatražio ispriku.

Iste udžbenike je poslao i srbijanskom ministru obrazovanja, koji je, kaže, javno kazao kako u hrvatskim udžbenicima povijesti nema ništa spornog.

[infopunkt 7422 1]

Napisao

Pročitajte još:

Industrija

Algebra LAB okupio renomirane predstavnike poduzetničke i znanstvene zajednice u žiriju koji ocjenjuje najbolje studentske digitalne projekte u financijskoj industriji i industriji osiguranja.

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ekonomija

U poljoprivredi su u posljednjih godinu dana najviše poskupili krumpir, žitarice, gnojivo i energenti, pokazuju najsvježiji podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS) objavljeni krajem...

Komentari

Rast inflacije za sobom vuče i pritiske na rast plaća.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.