Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Jovanović nemilosrdan prema Šeksu – „Uživao je sve blagodati opranog novca“

– Više nema nikakve dileme da je vrh HDZ-a u političkom smislu odgovornosti kriminalna organizacija koja je za financiranje stranačkih i osobnih potreba opelješila državni proračun, plaće i mirovine građana Hrvatske – kazao je danas u Rijeci SDP-ovac Željko Jovanović. Brine i način zaduženja Vlade, koja je pokupila ogromne novce u bankarskom sustavu Hrvatske što je razlog i većim kamatama, dodao je Slavko Linić.

- Više nema nikakve dileme da je vrh HDZ-a u političkom smislu odgovornosti kriminalna organizacija koja je za financiranje stranačkih i osobnih potreba opelješila državni proračun, plaće i mirovine građana Hrvatske - kazao je danas u Rijeci SDP-ovac Željko Jovanović. Brine i način zaduženja Vlade, koja je pokupila ogromne novce u bankarskom sustavu Hrvatske što je razlog i većim kamatama, dodao je Slavko Linić.

– Ako bi istraga o Fimi-mediji pokazala da je Sanaderov BMW kupljen ilegalnim novcem, tobi nedvojbeno potvrdilo da je HDZ kupnjom i prodajom automobila oprao novac izvučen iz javnih tvrtki – rekao je Jovanović te istakao kako je izjava državnog tajnika Bačića prvo otvoreno priznanje iz HDZ-a da bi mogle biti istinite medijske špekulacije o postojanju crnog fonda i kupnji Sanaderove blindirane „sedmice“ upravo sredstvima ilegalno izvučenim iz javnih tvrtki.

Obrušio se na premijerku i Šeksa

Izjavu J. Kosor da je iznenađena razmjerima korupcijskih afera Jovanović naziva licemjernom i dodaje – „što se može očekivati od premijerke koja živi u tuđem stanu kao i od Šeksa koji je svjedočio privatizacijskoj pljački 90-tih te uživao sve blagodati opranog novca koje je HDZ izvlačio iz državnih tvrtki.“

– Sada kaže da se Hrvatskoj može vratiti osmijeh ako se hrvatska politika iskreno obrati građanima i zatraži oprost zbog nebudnosti, nečinjenja. Ne može vrh HDZ-a dobiti oprosnicu, već otpusnicu, a jedina su terapija parlamentarni izbori – kaže Jovanović. SDP-ovci Ž. Jovanović, Slavko Linić i Luka Denona drže upitnim Šukerovo čitanje i tumačenje smjernica ekonomske i fiskalne politike za razdoblje od 2011.do 2013. godine.

„Vlada je uzrok viših kamata“

– Novca za gospodarski rast neće biti. Plaše nas poruke vezane za poreze. Šuker i Vlada kažu da će ući u nove poreze, a njih ne smije biti, već samo zamjena poreza. Nema novih poreza bez ukidanja i smanjenje doprinosa na plaće. Brine i način zaduženja Vlade, koja je pokupila ogromne novce u bankarskom sustavu Hrvatske što je razlog i većim kamatama. Do 2013. godine ne možemo vratiti toliki dug. Jasno je da se samo želi preživjeti izborna godina – kazao je S. Linić.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.