Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Kako efikasno komuniciraju čelnici Europskoga parlamenta saznajte u online formatu Dana komunikacija

Za sudjelovanje nisu potrebne prijave – dovoljan je samo jedan klik na Facebook stranicu Dana komunikacija 25. studenoga u točno 16 sati. Više informacija potražite na službenim stranicama.

Dani komunikacija nastavljaju donositi znanje i zanimljive sadržaje u vaše urede i domove, a u novom izdanju online edukativnoga formata Jaume Duch Guillot, glasnogovornik i generalni direktor komunikacija Europskoga parlamenta, razgovarat će s Kristinom Laco, direktoricom Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri te članicom Uprave HURA-e. Interaktivnom razgovoru koji će se održati 25. studenoga s početkom u 16 sati svi zainteresirani moći će se priključiti uživo na Facebooku Dana komunikacija te Europskoga parlamenta.

U razgovoru naziva Communicating Europe 2021 gledatelji će saznati kako je Europski parlament (krizno) komunicirao tijekom početaka pandemije te koji su zaključci proizašli iz prilagođavanja komunikacijskih strategija u uredima diljem Europe. Govorit će se o vrijednosti društvenih mreža u prenošenju važnih poruka, o brzoj i efikasnoj prilagodbi nepredviđenim situacijama, ali i o ciljevima projekata koji podržavaju tržište kao što su #StrongerTogetherEU te platforma Zajednoza.eu.

Uz osvrt na rezultate i iskustva ove nepredvidive i komunikacijski izazovne 2020. godine, svi zainteresirani u polusatnom razgovoru upoznat će se s komunikacijskim strategijama Europskoga parlamenta planiranima za budućnost te će moći postaviti pitanja, a na ona najzanimljivija na licu mjesta dobiti i odgovore.

Za sudjelovanje nisu potrebne prijave – dovoljan je samo jedan klik na Facebook stranicu Dana komunikacija 25. studenoga u točno 16 sati. Više informacija potražite na službenim stranicama.

Preporučujemo

Lifestyle

Čitava znanstvena grana – kognitivna znanost proučava rad mozga i procese koji se odvijaju kao posljedica učenja. 

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Ekonomija

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja.

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.