Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kako najbolje upravljati talentima?

Nove generacije zaposlenika i sve naprednije poslovno-tehnološko okruženje menadžmentu postavljaju velike izazove u svakodnevnom procesu upravljanja talentima.

Nove generacije zaposlenika i sve naprednije poslovno-tehnološko okruženje menadžmentu postavljaju velike izazove u svakodnevnom procesu upravljanja talentima.

Druga po redu HR Days konferencija koja se održava 27. i 28. ožujka u Rovinju posvećena je prepoznavanju i upravljanju talentima – praksi koja traži usku suradnju menadžera i odjela za upravljanje ljudskim resursima, njihovu podjednaku odgovornost i uzajamnu podršku.

Ljudi koji znaju ‘kako stvari stoje u praksi’

Organizatori konferencije, vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta MojPosao i SELECTIO – vodeća tvrtka za pronalaženje kadrova i savjetovanje u području ljudskih resursa u Hrvatskoj, pozivaju vas da i ove godine poslušate niz korisnih predavanja poznatih menadžera i HR stručnjaka koji već imaju iskustvo kao ‘lovci na talente’ i taj su izazov pretočili u uspješne poslovne prakse svojih poduzeća.

Sabine Engleman iskusni je vrhunski coach s internacionalnim iskustvom te, između ostalog, i drži edukaciju u Zagrebu. Na konferenciji će održati predavanje na temu „Kako se nositi s „teškim“ coaching situacijama i klijentima“ i prikazati konkretan slučaj, njegove cijeve, kako je radila s ljudima te koji su bili ishodi.

Njezino predavanje sigurno će zainteresirate sve koji imaju „problematične menadžere“ s kojima bi željeli raditi na promjeni stava te one koji još nemaju integrirani coaching u načine prenošenja znanja, a zanima ih kako to provesti.

Carl Segerstrom iz globalnog farmaceutskog giganta Merck u svom će predavanju „Talenti danas: kreiranje održive strategije upravljanja talentima“ govoriti o iskustvu ove kompanije te razlikama u pristupu ‘ranim’ i iskusnim telentima.

U pitanju je koncept razvoja budućih lidera za preuzimanje visokih pozicija na tržištima u razvoju za koji je Merck dobio WhatWorks nagradu koju dodjeljuje Bersin by Deloitte, koristan svima koje zanima upravljanje talentima, kao i onima koji se bave razvojem u kompanijama, jer će prikazati konkretan program razvoja senior lidera.

Pitajte, diskutirajte, učite i podučite druge

Uz ove i niz drugih stručnih predavača sudjelujete u radionicama, okruglom stolu i grupnoj diskusiji po world caffee metodi gdje ćete imati priliku razmjenjivati informacije, mišljenja i iskustva s kolegama u ugodnoj atmosferi, kao i povezati se s ljudima od kojih želite učiti, i s kojima želite podijeliti svoje znanje.

Više informacija o konferenciji i prijavama saznajte na www.hrdays.net


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.