Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Seminari

Kako odgovoriti na poremećaje u lancima opskrbe?

9. lipnja održava se 10. po redu Supply Chain Summit

9. lipnja održava se 10. po redu Supply Chain Summit. Konferencija će se održati u hotelu Antunović na adresi Zagrebačka Avenija 100 A.

Ovogodišnja konferencija sa temom Kako odgovoriti na poremećaje u lancima opskrbe? na jednom mjestu okupit će vodeće stručnjake iz svijeta distribucije i logistike te će predstaviti trendove i primjere dobrih poslovnih praksi u logistici i SCM-u.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, predsjednicima kompanija, generalnim direktorima, rukovoditeljima opskrbnih lanaca, logistike i distribucije, direktorima i voditeljima nabave i operacija, kao i svim profesionalcima u logistici koji žele poboljšati efikasnost svojih logističkih procesa.

Naši govornici za vas su pripremili širok spektar aktualnih tema sa naslovima izlaganja: Internet of Things u Supply Chain Managementu, Machine learning in stock management, Reorganizacija poslovanja nakon ožujka 2022, nabava s istoka bez rizika,  Poremećaji u lancima nabavke: fluktuacija radne snage, održavanje zaliha & outsourcing, Izazovi maloprodaje u doba inflacije – Procjena zaliha, Big data & partnerstva za budućnost, Pregled transportne industrije i cijena u Europi i na Balkanu.

Registracija sudionika počinje od 9:15 te traje do 09:50 sati, nakon čega slijedi pozdravni govor organizatora konferencije Antonia Zrilića te akademskog partnera Mate Njavre, dekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM).

Organizator, ali i moderator tri panela konferencije jest Antonio Zrilić, osnivač i CEO LOGIKO CONSULTING. Stručnjaci koji će doći podržati konferenciju u ulozi govornika i panelista jesu: Boris Obradov Sales Manager/BE-terna. Ante Pecotić Supply Chain Manager/Chromos, Zoran Đurđević CEO/Kala Consulting, Milena Vušak Business Development Director/NELT Europe, Marin Luketić Director Supply Hrvatska/ORBICO, Radomir Radomir Supply Chain Manager/Studenac, Tomislav Pedić Head of Procurement/Cromaris, Francisco Suris Business Development Manager – Market Intelligence/Transporeon.

Vodič kroz konferenciju pronađite na službenoj web stranici. Upoznajte se s govornicima, njihovom temama i programom konferencije.

Dnevnu dozu Supply Chain informacija pronađite i na društvenim mrežama organizatora konferencije: Facebook, LinkedIn.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.