Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Seminari

Kako odgovoriti na poremećaje u lancima opskrbe?

9. lipnja održava se 10. po redu Supply Chain Summit

9. lipnja održava se 10. po redu Supply Chain Summit. Konferencija će se održati u hotelu Antunović na adresi Zagrebačka Avenija 100 A.

Ovogodišnja konferencija sa temom Kako odgovoriti na poremećaje u lancima opskrbe? na jednom mjestu okupit će vodeće stručnjake iz svijeta distribucije i logistike te će predstaviti trendove i primjere dobrih poslovnih praksi u logistici i SCM-u.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, predsjednicima kompanija, generalnim direktorima, rukovoditeljima opskrbnih lanaca, logistike i distribucije, direktorima i voditeljima nabave i operacija, kao i svim profesionalcima u logistici koji žele poboljšati efikasnost svojih logističkih procesa.

Naši govornici za vas su pripremili širok spektar aktualnih tema sa naslovima izlaganja: Internet of Things u Supply Chain Managementu, Machine learning in stock management, Reorganizacija poslovanja nakon ožujka 2022, nabava s istoka bez rizika,  Poremećaji u lancima nabavke: fluktuacija radne snage, održavanje zaliha & outsourcing, Izazovi maloprodaje u doba inflacije – Procjena zaliha, Big data & partnerstva za budućnost, Pregled transportne industrije i cijena u Europi i na Balkanu.

Registracija sudionika počinje od 9:15 te traje do 09:50 sati, nakon čega slijedi pozdravni govor organizatora konferencije Antonia Zrilića te akademskog partnera Mate Njavre, dekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM).

Organizator, ali i moderator tri panela konferencije jest Antonio Zrilić, osnivač i CEO LOGIKO CONSULTING. Stručnjaci koji će doći podržati konferenciju u ulozi govornika i panelista jesu: Boris Obradov Sales Manager/BE-terna. Ante Pecotić Supply Chain Manager/Chromos, Zoran Đurđević CEO/Kala Consulting, Milena Vušak Business Development Director/NELT Europe, Marin Luketić Director Supply Hrvatska/ORBICO, Radomir Radomir Supply Chain Manager/Studenac, Tomislav Pedić Head of Procurement/Cromaris, Francisco Suris Business Development Manager – Market Intelligence/Transporeon.

Vodič kroz konferenciju pronađite na službenoj web stranici. Upoznajte se s govornicima, njihovom temama i programom konferencije.

Dnevnu dozu Supply Chain informacija pronađite i na društvenim mrežama organizatora konferencije: Facebook, LinkedIn.

Pročitajte još:

Edukacija

Društveni mitovi su sveprisutni i uporni, a opstaju zbog toga jer ljudi često vjeruju u ono što žele vjerovati i skloni su generalizaciji.

Marketing i prodaja

Povećaj prodaju, povećaj proizvodnju, plasiraj više, bolje, pridobi kupca, snizi troškove! Uz to, doznaješ da je marketing obećao nižu cijenu kupcu!? Kako ćemo pružiti...

Izdvojeno

Hrvatska maloprodaja kreće se u skladu s europskim i svjetskim trendovima, nastojeći što učinkovitije i uspješnije odgovoriti na želje i potrebe kupaca. To je...

Novosti

Cilj Poslovnog foruma je predstavljanje strateških projekata Grada Zagreba kao i prezentacija ulagačkih iskustava austrijskih kompanija u Zagrebu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.