Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Kako otkloniti problem koji se javlja u 50 % poduzeća?

Jedan od najvažnijih izazova u modernim tvrtkama, nije loša organizacija ili problemi s komuniciranjem prema klijentima, već zadržavanje postojećeg kadra!

Jedan od najvažnijih izazova u modernim tvrtkama, nije loša organizacija ili problemi s komuniciranjem prema klijentima, već zadržavanje postojećeg kadra! Oko polovice svih poduzeća susreće se s ovim izazovom, a kako biste vi i vaša tvrtka izbjegli pojavu ovog problema, pripremili smo vam 5 odličnih ideja s kojima ćete motivirati, nagraditi i iznenaditi vaše zaposlenike.

Poklonite svojim zaposlenicima jedan od genijalnih SelectBox poklon paketa, uz koje ćete im dati ono najvažnije – iskustvo i doživljaj za pamćenje. Pokažite kako prepoznajete njihovu vrijednost i nagradite ih za dobro obavljen posao već danas. Jer sretan i zadovoljan radnik, je dobar radnik!

Evo kako možete motivirati svoje zaposlenike…

Prije samo nekoliko godina, mnogi poslodavci su za jedno radno mjesto mogli birati kojeg god kandidata žele, ali posljednjih godina situacija se promijenila i kvalitetnog radnika je sve teže pronaći. Iz tog razloga, sve veći broj poslodavaca poseže za novim načinima nagrađivanja kako bi pokazali zaposlenicima kako se cijeni njihov angažman. Savršeno rješenje pronađite u vikend-odmoru u vrhunski uređenom hotelu President Pantovčak kojim možete počastiti zaposlenike.

Ova oaza mira pokazat će se kao pun pogodak za odličan odmor.

Još bolji rezultati i još bolja komunikacija uz ludu zabavu

Nije nikakvo iznenađenje kako bolja kohezija i komunikacija, rezultiraju ugodnijom i opuštenijom atmosferom te boljim poslovnim rezultatima. Upravo iz tog razloga, bitno je da poslodavci obrate pozornost na team building aktivnostima koje omogućavaju tvrtkama da unaprijede timski duh kroz aktivnosti kao što su timske olimpijade, paintball te ostale avanture koji nudi Accredo centar.

Odličan provod te pregršt adrenalinskih aktivnosti čeka sve one koji posjete ovaj centar fenomenalne zabave. Sigurno će se pronaći spremnih okušati se u streličarstvu poput Robina Hooda ili onih koji uživaju testirati svoje granice penjanjem, paintballom i nizom drugih zabavnih aktivnosti!

Upoznajte se i razmijenite TOP ideje

Ponekad nije loša ideja okupiti sve zaposlenike na jednom mjestu i s njima provesti ugodne trenutke u neformalnoj atmosferi. Upravo zato, zajednički prigodni domjenak gdje se mogu svi zaposleni opustiti i družiti, može biti savršena prilika za razmjenu ideja i upoznavanje u dinamičnom okruženju koje ispunjava sve moderne tehničke preduvjete. Sve to, i više, nudi kultni hotel Dubrovnik u centru Zagreba.

Osim multifunkcionalnih dvorana, gostima je na raspolaganju American Steak & Grill House, specijaliziran za američke kulinarske delicije, od T-bone odrezaka do hrskavih krumpirića. Uz sve to, ljubazno osoblje će se pobrinuti da svaka provedena minuta ovdje, bude minuta vrijedna pamćenja.

Vrhunska gastro ponuda za potpunu motivaciju

Važnost prepoznavanja uspjeha posebno je izražena kod tzv. milenijalaca za koje pohvala i potvrda statusa predstavljaju veću nagradu, nego materijalne pogodnosti. Upravo iz tog razloga, novčane nagrade nisu najučinkovitija motivacija, već se fokus prebacuje na pohvale zaposlenicima primjerice, posebnom porukom na webu ili pozivom na večeru odnosno ručak. Neka taj objed, bude objed iz snova u restoranu Kaštel, u kojem svaki zalogaj teži savršenstvu.

Ovaj restoran s Michelinovom zvjezdicom, oduševljava božanstvenom mediteranskom kuhinjom, a svaki pravi gastro znalac prepoznati će kvalitetu bez premca. Iskusite nevjerojatnu tradiciju u ambijentu magičnog Zadra.

Kako reći „hvala“?

Ne znate kako na najbolji način reći „hvala“? Sigurni ste kako je zaposlenik zavrijedio maleni znak pažnje od vas, ali nedostaje vam ideja? U tom slučaju, jednostavnom i lijepom gestom iznenadite radnika i osigurajte mu vrhunsko gurmansko iskustvo u Vinariji Josić kao znak zahvale za dobro odrađen posao.

Svatko se voli osjetiti cijenjenim i uvaženim pa zato iskoristite prilike i priuštite im ručak ili večeru s baranjskim specijalitetima koji neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Autentična baranjska jela koja svojim okusima i mirisima oduševljavaju i odlična, nadaleko poznata baranjska vina iz vlastitog vinskog podruma, jamac su dobrog provoda za svakog.

Svi ovi novi trendovi znače kako nije dovoljno samo novčano stimulirati radnike, već je potrebna određena doza kreativnosti, koja se bez sumnje može pronaći u SelectBox poklon paketima. Mnogobrojne lokacije i zabavne aktivnosti kao što su organizirani izleti, tetošenje u hotelima i toplicama, ukusna ugostiteljska ponuda te sportske teambuilding aktivnosti ili novi SXP1 doživljaji, najbolji su način motiviranja zaposlenika. Donesite pametnu odluku već danas te uživajte u blagodatima dobro uigrane i zadovoljne ekipe!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.