Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Kako razumjeti marketing 21. stoljeća?

Autor Boris Kovačev

Kreativnost, dinamičnost i inovativnost najadekvatniji su epiteti za opisati industriju marketinga u tri riječi, naravno uz konstantnu spremnost prilagođavanja promjenama na tržištu. Slojevitost ovog područja zahtjeva široko znanje, adekvatnu edukaciju i spremnost na cjeloživotno učenje, no s druge strane, riječ je o jednom od najpoželjnijih poslova na svijetu. Svi koji žele studirati marketing i ujedno ga razumjeti u 21. stoljeću, prvo moraju odabrati kvalitetno obrazovanje.

Visoka poslovna škola Zagreb vodeća je ustanova u obrazovanju stručnjaka na području marketinga i komunikacija u kojoj se kvaliteta obrazovnih procesa kontinuirano unaprjeđuje u skladu s potrebama tržišta, razvojem novih komunikacijskih kanala te uključivanjem stručnog kadra iz realnog sektora u nastavu. Kombinacija stalnih predavača sa znanstvenom karijerom, gostujućih predavača koji dolaze iz realnog sektora poput marketinških stručnjaka iz Greya, Imaga te Brukete & Žinića, kao i program koji je cjelovit i prilagođen potrebama budućih zaposlenika, omogućava svakom studentu Visoke poslovne škole Zagreb da razumije marketing 21. stoljeća.

Dr. sc. Lukša Lulić, dekan Visoke poslovne škole Zagreb ističe prednost specijalističkog diplomskog i preddiplomskog stručnog studija upravo zbog kvalitete programa i zanimljivih predavača:

„Studenti Visoke poslovne škole Zagreb na taj način mogu od vrhunskih stručnjaka, specijalista iz marketinških agencija, raznih medijskih kuća, ali i gospodarstvenika i menadžera raznih javnih i privatnih kompanija i institucija, na praktičnim primjerima steći kompetencije potrebne za cjelovito vođenje marketinga i komunikacija, kao i poznanstva s vodećim ljudima iz struke. Studijski programi su u potpunosti usklađeni sa stanjem na tržištu i cjelokupnim radnim okruženjem i principima Bolonjske deklaracije koja je prihvaćena u većem dijelu Europe.

Prijave za drugi upisni rok primaju se u dva termina, 15. i 28. rujna, a upisi će se sukladno tome održati 18. i 30. rujna ove godine.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6310 888, 01/6310 889, 01/ 6310 844, putem e-mail adrese: [email protected] ili na internetskoj stranici Visoke poslovne škole Zagreb www.vpsz.hr.

Fotografija: Boris Kovačev


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.