Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kako se pripremiti za nove postavke sigurnosti Googlea?

Kako biste bili sigurni da nove postavke sigurnosti tehnološkog diva neće omesti vaše poslovanje potrebno je pripremiti se na vrijeme.

Kako biste bili sigurni da nove postavke sigurnosti tehnološkog diva neće omesti vaše poslovanje potrebno je pripremiti se na vrijeme.

Nedavna odluka Googlea o povezivanju svih svojih usluga uzrokovala je zbunjenost mnogih poduzetnika, piše portal Inc. i donosi savjete kako izbjeći sigurnosne probleme:

Odvojite privatne i poslovne Gmail račune. Iskoristite priliku za profesionalnu nadogradnju. Kupite novu poslovnu domenu i kreirajte povezanu e-mail adresu.

Promijenite korisničke podatke. Bilo da dijelite ili pretražujete dokumente ili e-mail poruke budite sigurni kako su vaše poslovne aktivnosti povezane s vašim profesionalnim Gmail računom.

Provjerite vaš YouTube račun. Ne zaboravite, YouTube je dio Googlea. Pobrinite se da je vaš YouTube račun povezan s e-mail računom tvrtke da se koristi isključivo u poslovne svrhe.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.