Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kako „stvoriti priliku“ i ostvariti poslovne snove saznajte na ovogodišnjoj WOLF konferenciji

Ovogodišnje izdanje WOLF konferencije nadovezuje se na izrazito uspješnu prošlogodišnju WOLF konferenciju.

Dokaz izazovnom vremenu u kojem živimo upravo su turbulencije u poslovnom svijetu. Dok s jedne strane svjedočimo vrhuncu tehnološkog napretka, inovacijama i bezbrojnim prilikama, s druge strane suočavamo se i s, iz dana u dan, nepredvidivim političkim i društvenim previranjima, koja u svima nama bude skepsu i neizvjesnost. Kako se u svijetu koji nudi sve i ništa odlučiti realizirati svoje poslovne ideje, odnosno kako „stvoriti priliku“?

Odgovor na ovo ključno pitanje, ali i mnoga druga, donijet će druga WOLF (Women of Luminous Future) konferencija koji organizira tvrtka AQVENTI iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas. Konferencija će se održati u Zagrebu, u prostorijama Kaptol Boutique Cinema, 14. i 15. listopada 2022. godine.

Ovogodišnje izdanje WOLF konferencije nadovezuje se na izrazito uspješnu prošlogodišnju WOLF konferenciju. Uz vlastite ideje, želju i motivaciju, savjeti ambicioznih, poduzetnih i kreativnih ljudi koji su svojim iskustvom, odricanjem i riskiranjem izgradili uspješne karijere, uvijek su dobrodošli. Upravo zato WOLF će okupiti ljude koji su u svojim branšama postigli zavidan uspjeh i koji će svojom pričom inspirirati sve one koji su tek na početku svog poslovnog puta, a neki od govornika bit će Nevena Rendeli, Mia Kovačić, Lana Klingor Mihić, Juraj Šebalj, Natko Beck, Kristina Ercegović, Ognjen Bagatin, Tomislav Car, Albert Gajšak te mnogi drugi.

Natko Beck

Naglasak će posebno biti na networking-u, odnosno povezivanju sudionika s potencijalnim poslodavcima kao i na stvaranju temelja za za B2B suradnju. Zanimljiva klasika – paneli i intervjui, nadograđeni su s “Pep Talks” kao motivacijskim govorima i “Meet Express” kao poslovnim speed dating-om. Prvog dana sudionici će pratiti panele pod nazivom „Sve je lako kad si mlad?“, na kojem će svoja iskustva podijeliti Anja Hula, Josipa Uzelac, Teo Širola i Albert Gajšak te „Kriptomanke“, gdje će u glavnim ulogama biti Ida Pandur, Magda Milas, Josipa Majić i Petra Horvatović, a panel će moderirati Antun Lucić. Za “Pep Talks” zadužene su Kristina Ercegović i Jelena Slade – Šilović, a nakon zakuske, sudionike će svojim repertoarom zabavljati mladi pjevač Filip Rudan i bend Mačci.

Jelena Slade Šilovć

Drugog dana program je još bogatiji pa će sudionici uživati u pregršt intervjua, pep talk-ova te panela. Na panelu naziva „Okret za 180º“, o svom poslovnom putu progovorit će Nevena Rendelli Vejzović, Žaklina Troskot te Lana Klingor Mihić. Sudionicima će od velike pomoći biti “Meet Express”, odnosno petominutni ”jedan na jedan” razgovori s nekim od uspješnih imena, zaposlenim u renomiranim tvrtkama.

Program će moderirati Antonija Mandić i Filip Ridjan, a sve o više o samom projektu i detaljnom programu, možete pročitati ovdje.

Pročitajte još:

Edukacija

U sljedeće dvije godine destinacije će odlučiti vraćaju li se na postavke kakve su imale prije pandemije ili se okreću održivom turizmu, zaključeno je...

Lifestyle

A sad je i službeno - najbolji teranino ima Destilerija Rossi. Potvrdili su to zadovoljni posjetitelji prvog Teranino festivala nedavno održanog u Balama.

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.