Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Kako su kladionice i igrači profitirali prelaskom na online klađenje?

U svijetu klađenja se posljednjih godina dogodila jedna prava revolucija. Kao i sve industrijske grane, tako je razvojem tehnologije i ova promijenjena na jedan veliki način.

U svijetu klađenja se posljednjih godina dogodila jedna prava revolucija. Kao i sve industrijske grane, tako je razvojem tehnologije i ova promijenjena na jedan veliki način. Naime, stari oblici uživanja u klađenju gotovo su pali u zaborav, dok su na scenu stupili neki novi i moderniji. Od njih su čini se profitirale kladionice, ali i igrači jer oboje su dobili ono što su oduvijek htjeli. Objasnimo stoga razloge te tvrdnje i zašto je to tako.

Iz perspektive kladionica

Najveći cilj kladionica uvijek je bio imati što više aktivnih igrača. To nije nikakva tajna, a klasičnim oblicima klađenja, na broj aktivnih igrača mogle su utjecati čak i vremenske prilike jer igrači su morali osobno otići do kladionice i odigrati svoj listić ako su htjeli postaviti neku okladu. Za mnoge se to ponekad činilo napornim i stoga bi propustili odigrati na neki susret, čak i kad su smatrali da bi mogli biti uspješni u prognozi.

Situacija je sada definitivno drukčija. Kladionice su svojim igračima omogućile igranje putem Interneta što je, kao što smo rekli, iz temelja promijenilo načine na koje se igrači klade danas. Prve su s tim oblikom kreiranja ponude krenule neke od najvećih kladionica poput Bet365, a zatim su i ostale počele koristiti tu dobitnu formulu. To je odmah u startu privuklo velik broj igrača, a to je oduvijek i bio cilj.

Iz perspektive igrača

Razvojem online kladionica, igrači su također dobili ono što su oduvijek htjeli. To je definitivno mogućnost igranja na određene sportske susrete u svakom trenutku, gdje god se nalazili. Kao što znamo, u klađenju je bitno temeljito analizirati događaj koji je u ponudi te na osnovu te analize donijeti odluku što odigrati. Sada je to moguće odraditi na jednoj visokoj razini te listić uplatiti u roku od samo par sekundi. To se može koristeći neke od jednostavnih metoda uplate i isplate, a ono što je možda i najprivlačnije od svega je klađenje uživo. Uz ovaj oblik klađenja igrači mogu odigrati na neki susret koji je u tijeku i tu postoje razne prilike za njih.

Tu su i dodatne pogodnosti koje prije nisu postojale, a riječ je prvenstveno o raznim bonusima. Bonusi kao Bet365 bonus kreirani su kako bi igrači prilikom samog početka klađenja imali neke odlične pogodnosti, a kladionicama su odličan recept za dovođenje novih igrača. Vještinu online klađenja vrlo su brzo savladali svi i sada je teško uopće i pomisliti da bi se ova aktivnost mogla vratiti na svoje stare oblike.

Obje su strane zadovoljne

Kada pogledamo širu sliku, definitivno možemo reći kako su obje strane zadovoljne tranzicijom klađenja na Internet. Uzlazni je to trend kojem se ne nazire kraj tako da je teško za očekivati da bi mogli u neko skorije vrijeme vidjeti kako kladionicama opada popularnost. Gotovo se svakog dana u jednoj od online kladionica pojavi neka  nova i jedinstvena značajka koja dosad nije viđena. Znajući koliki prostor za napredak nudi Internet, bit će uzbudljivo vidjeti što će se još igračima ponuditi na ovom brzorastućem tržištu.

Pročitajte još:

Novosti

Loše vijesti dolaze za poklonike sportskog klađenja. Naime, nepunih devet mjeseci od uvođenja poreza na klađenje na dobitke od 750 kuna, od 1. siječnja...

Novosti

Vlada je s jučerašnje sjednice Saboru predložila amandmane na prijedlog izmjena Zakona o igrama na sreću kojima odustaje od oporezivanja dobitaka od lutrijskih i...

Novosti

U ministarstvu financija jučer je otvorena javna rasprava o prijedlogu novog zakona o igrama na sreću kojim uz ostalo predlaže uvođenje još jedne stope...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.