Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kalkulator za izračun potrošnje goriva

Na web stranicama HEP-Opskrbe u sklopu razvojnog projekta eMOBILNOSTI dostupan je zanimljiv kalkulator za izračun potrošnje goriva i utjecaja na okoliš…

Na web stranicama HEP-Opskrbe u sklopu razvojnog projekta eMOBILNOSTI dostupan je zanimljiv kalkulator za izračun potrošnje goriva i utjecaja na okoliš...

Kalkulator je dostupan na elen.hep.hr, a na stanici možete još saznati sve o razvojnom projektu eMOBILNOSTI, aktivnostima i fazama projekta, karakteristikama, učinkovitosti i punjenju električnih vozila, utjecaju na okoliš, odgovore na česta pitanja kao i bogatu galeriju slika.

Stranica donosi zanimljivosti i nove vijesti iz svijeta elektromobilnosti.

 

Portal croenergo.eu/ENERGO MEDIA SERVIS


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.