Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kanada traži 100 vozača kamiona!

Imate vozačku dozvolu C i E kategorije, govorite engleski jezik, imate trogodišnje iskustvo kao vozač kamiona i spremni ste raditi u inozemstvu? Onda je ovo oglas za vas…

Imate vozačku dozvolu C i E kategorije, govorite engleski jezik, imate trogodišnje iskustvo kao vozač kamiona i spremni ste raditi u inozemstvu? Onda je ovo oglas za vas...

Pro Hire Solutions agencija za posredovanje putem portala MojPosao traži čak 100 vozača kamiona iz Hrvatske, za rad u Kanadi, za tri kanadske kompanije. Godišnja plaća koju poslodavci nude kreće se od 35 do 49 tisuća eura.

“Tražimo vozače i iz mnogih drugih zemalja, ali Hrvati su poznati kao najmarljiviji i najpredaniji radnici stoga smo sigurni da će se odlično uklopiti”, kaže Michael Patterson, direktor Pro Hire Solutions, te napominje da Kanadi nedostaje čak 22 tisuće vozača kamiona. Tvrtke koje putem ovog natječaja traže vozače bave se dostavom različitih proizvoda kao što su nafta, cement, asfalt, agregati i potrošački proizvodi.

“Trošak putovanja u Kanadu (avionsku kartu) plaća poslodavac”, kaže Patterson. “Mi dogovaramo zajednički smještaj za vozače. To znači da će dvoje vozača dijeli jedan dvosobni apartman, a za svakoga od njih predviđen je i budžet kako bi si mogli osigurati sve potrebno prije nego što dobiju prvu plaću, što je obično tri tjedna od dolaska. Kasnije se plaća isplaćuje svaka dva tjedna.”

Selekcijski postupak podrazumijevat će intervju putem Skypea, zatim razgovor za posao s poslodavcem, koji će se održati u Zagrebu 29. ožujka. Više informacija o uvjetima natječaja, prijavi i razgovoru za posao potražite klikom na oglas.

Vozačima će biti osigurane radne dozvole i drugi potrebni dokumenti, otvoren bankovni račun, a proći će i desetodnevnu autoškolu kako bi dobili kanadsku vozačku dozvolu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.