Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kinez kupio ribu za 38.000 dolara

Riječ je o ribi “golden snapper” (lat. Lutjanus johnii), rijetkoj tropskoj ribi cijenjenoj zbog okusa njezina mjehura i veoma ukusnog mesa.

Riječ je o ribi "golden snapper" (lat. Lutjanus johnii), rijetkoj tropskoj ribi cijenjenoj zbog okusa njezina mjehura i veoma ukusnog mesa.

Bogati Kinez iz Hong Konga u četvrtak je za 38.000 dolara (29.000 eura) kupio ribu cijenjenu zbog okusa njezina mjehura, u Chittagongu, najvećoj luci u Bangladešu.

Poslovni čovjek je kupio ribu ‘golden snapper’ (lat. Lutjanus johnii), rijetku tropsku ribu cijenjenu zbog “okusa njezina mjehura i veoma ukusnog mesa”, rekao je prodavač Jahangir Saudagar.

Saudagar je kupio ribu na dražbi, od ribara koji su se u srijedu navečer vratili iz Bengalskog zaljeva.

“Dizao sam cijenu dok svi nisu odustali, jer sam znao da je mogu prodati po jako dobroj cijeni”, rekao je prodavač. “Na koncu sam je prodao za 3.05 milijuna taka” ili 38.000 dolara, dodao je.

“Tek tri ili četiri takve ribe sa zlaćanim ljuskama ulove se godišnje u Bengalskom zaljevu”, rekao je profesor zoologije Noman Siddi s Akademije za ribarstvo u Chittagongu.

HINA


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.