Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kinez kupio ribu za 38.000 dolara

Riječ je o ribi “golden snapper” (lat. Lutjanus johnii), rijetkoj tropskoj ribi cijenjenoj zbog okusa njezina mjehura i veoma ukusnog mesa.

Riječ je o ribi "golden snapper" (lat. Lutjanus johnii), rijetkoj tropskoj ribi cijenjenoj zbog okusa njezina mjehura i veoma ukusnog mesa.

Bogati Kinez iz Hong Konga u četvrtak je za 38.000 dolara (29.000 eura) kupio ribu cijenjenu zbog okusa njezina mjehura, u Chittagongu, najvećoj luci u Bangladešu.

Poslovni čovjek je kupio ribu ‘golden snapper’ (lat. Lutjanus johnii), rijetku tropsku ribu cijenjenu zbog “okusa njezina mjehura i veoma ukusnog mesa”, rekao je prodavač Jahangir Saudagar.

Saudagar je kupio ribu na dražbi, od ribara koji su se u srijedu navečer vratili iz Bengalskog zaljeva.

“Dizao sam cijenu dok svi nisu odustali, jer sam znao da je mogu prodati po jako dobroj cijeni”, rekao je prodavač. “Na koncu sam je prodao za 3.05 milijuna taka” ili 38.000 dolara, dodao je.

“Tek tri ili četiri takve ribe sa zlaćanim ljuskama ulove se godišnje u Bengalskom zaljevu”, rekao je profesor zoologije Noman Siddi s Akademije za ribarstvo u Chittagongu.

HINA


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.