Ključ uspjeha – konferencija “Umijeće vođenja, uspješni timovi”

Partus akademija i partneri organiziraju najutjecajniju konferenciju o umijeću vođenja timova ove sezone 7. lipnja 2018. u kongresnom centru Forum u Zagrebu. Nastavak je to lanjske uspješnice s još zanimljivijim temama  i nenadmašnim gostima iz svijeta sporta, businessa i umjetnosti. Kako postići vrhunske rezultate i na samome vrhu održati se čim duže, sa sudionicima konferencije podijelit će:

➡ Miroslav Ćiro Blažević – nogometni trener i bivši izbornik
➡ Anita Letica – predsjednica  Uprave, Philip Morris
➡ Nataša Odak – HR managerica sa svojim timom, dm-drogerie markt
➡ Mani Gotovac – kritičarka, dramaturginja, teatrologinja i spisateljica
➡ Husein “Hus” Hasanefendić – osnivač Parnog Valjka
➡ Danka Prah – regionalni menadžer sa svojim timom, Logitech
➡ Mirko Novosel – najtrofejniji hrvatski košarkaški trener
➡ Stanko Klipa – customer experience manager sa svojim timom, Abbott Laboratories
➡ Psihomodo Pop – punk band
➡ Anđela Mužinić i Mirela Šikoronja – paraolimpijka i njena trenerica
➡ Mirta Fraisman Čobanov – direktorica Partus Akademije
➡ Udruga Crveni Nosovi

Ne propustite najnovije trendove u liderstvu koji vas etabliraju kao vođe i garantiraju zadovoljstvo vašeg tima. Naučite što je  New Code Leadership TM model i kako ga primijeniti u svom poslovanju od idejne začetnice i organizatorice konferencije Mirte Fraisman Čobanov koja kaže:

“Cilj konferencije je osvijestiti važnost i ulogu uspješnog vođenja tima u ostvarenju vrhunskih rezultata te odgovornost svakog pojedinog člana tima za uspjeh. S jedne strane, konferencija će staviti naglasak na najnovije tehnike i alate vođenja, koje uključuju kvalitetnu ravnotežu između orijentacije na rezultat i odnos međusobnog uvažavanja (Human 2 Human pristup). S druge strane, sudionici konferencije imat će priliku upoznati se s uspješnim praksama vođenja i rada u timu, koje će podijeliti članovi timova kompanija koje su u proteklom razdoblju ostvarili vrhunske rezultate”. Inspirirajte se i motivirajte! Prijavite se na konferenciju OVDJE!

Podijeli

Odgovori

Top