Vuk sit a koza cijela – vrhunski rezultati i zadovoljan tim

Partus akademija i partneri organiziraju najinspirativniju konferenciju ove sezone 7.lipnja 2018. u kongresnom centru Forum u Zagrebu pod nazivom UMIJEĆE VOĐENJA – USPJEŠNI TIMOVI.

Nastavak je to lanjske uspješnice s još zanimljivijim temama  i nenadmašnim gostima iz svijeta sporta, businessa i umjetnosti. Naš najtrofejniji košarkaški trener Mirko Novosel, sjajni Miroslav Ćiro Blažević, vrhunski voditelji timova iz tvrtki drogerie  markt i Philipa Morrisa, izniman Husein Hasanefendić Hus iz Parnog  Valjka, članovi banda Psihomodo Pop i mnogi drugi otkrit će koje su to ključne stvari koje su potrebne za dugoročnu uspješnost.

Ne propustite najnovije  trendove u liderstvu koji vas etabliraju kao vođe i garantiraju zadovoljstvo vašeg tima. Naučite što je  New Code Leadership TM model i kako ga primijeniti u svom poslovanju.

Prijavite se na konferenciju putem www.partus-akademija.com  i od najvećih team leadera iz prve ruke naučite ostvarivati vrhunske rezultate. Inspirirajte se i motivirajte!

Podijeli

Odgovori

Top