Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

KLM – Bez testova za putnike u tranzitu u zračnoj luci Schipol

Putnici u transferu moraju napustiti zračnu luku u roku od nekoliko sati, ali najkasnije jedan dan te ne smiju napustiti zonu prijevoza.

Nizozemska vlada uvela je važnu promjenu  vezano uz testiranja za putnike u tranzitu.

Prema pravilima  koja su stupila na snagu 1. lipnja, putnici koji  prolaze kroz zračnu luku Schiphol više neće morati predočavati negativan test odnosno bit će izuzeti od zahtjeva za testiranje.

Putnici u transferu moraju napustiti zračnu luku u roku od nekoliko sati, ali najkasnije jedan dan te ne smiju napustiti zonu prijevoza.

Ovo se pravilo odnosi na  letove avionima KLM Royal Dutch Airlines i presjedanje u Schipholu u isto vrijeme, ali ne utječe na zahtjeve za ulazak odabranog konačnog odredišta.

Ovisno o odredištu, od putnika će se možda zatražiti da predoči negativan rezultat testa COVID-19 i izjavu o testiranju, pa se toplo preporučuje da putnici posjete web stranicu KLM TravelDoc (https://klm.traveldoc.aero/) radi provjere zahtjeva za test prije polaska.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.