Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

KLM – Bez testova za putnike u tranzitu u zračnoj luci Schipol

Putnici u transferu moraju napustiti zračnu luku u roku od nekoliko sati, ali najkasnije jedan dan te ne smiju napustiti zonu prijevoza.

Nizozemska vlada uvela je važnu promjenu  vezano uz testiranja za putnike u tranzitu.

Prema pravilima  koja su stupila na snagu 1. lipnja, putnici koji  prolaze kroz zračnu luku Schiphol više neće morati predočavati negativan test odnosno bit će izuzeti od zahtjeva za testiranje.

Putnici u transferu moraju napustiti zračnu luku u roku od nekoliko sati, ali najkasnije jedan dan te ne smiju napustiti zonu prijevoza.

Ovo se pravilo odnosi na  letove avionima KLM Royal Dutch Airlines i presjedanje u Schipholu u isto vrijeme, ali ne utječe na zahtjeve za ulazak odabranog konačnog odredišta.

Ovisno o odredištu, od putnika će se možda zatražiti da predoči negativan rezultat testa COVID-19 i izjavu o testiranju, pa se toplo preporučuje da putnici posjete web stranicu KLM TravelDoc (https://klm.traveldoc.aero/) radi provjere zahtjeva za test prije polaska.

Pročitajte još:

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.