Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

KLM dobio nagradu World Class Award kao najbolja zrakoplovna kompanija za putnike

Ovo je ujedno i najviša kategorija u svjetskim nagradama za zračnu industriju te predstavlja iznimno priznanje za postignuća u područjima kao što su sigurnost, dobrobit i održivost.

klm

KLM je nagrađen APEX World Class Award 2022.

Posljednjih 20 mjeseci u prvi plan su došle nove vrijednosti koje su kupcima izričito važne. Fokus na zdravstvenu i sigurnosnu dobrobit u ukupnom iskustvu korisnika snažno se povećala, kao i važnost odgovornog i održivog putovanja. Uz nagradu World Class Award, APEX (Udruga Airline Passenger Experience Association) mjeri i ocjenjuje zračne prijevoznike u odnosu na nova mjerila iskustva korisnika koristeći opsežniju i intenzivniju reviziju podataka. Osim sigurnosti, dobrobiti i održivosti, visoki standardi su također postavljeni za usluge, udobnost, catering i performanse.

Čast nam je i ponosni smo što smo dobili ovu nagradu. Tijekom posljednje dvije godine učinili smo sve što je bilo u našoj moći da putnike prevezemo što sigurnije, održivije i udobnije – od početka putovanja do dolaska na odredište. Činjenica da naši putnici to visoko cijene čini ovu nagradu posebnom. Opravdano očekuju i da naše poslovanje bude što zelenije i održivije. Ova nagrada je, prije svega, velika pohvala svim našim zaposlenicima, koji su nastavili s velikom predanošću i strašću raditi kroz ova teška vremena. Ovo priznanje također nudi poticaj osoblju KLM-a diljem svijeta da nastave s dobrim radom na postizanju održivog oporavka. – izjavio je Boet Kreiken – izvršni potpredsjednik za korisničko iskustvo KLM-a.

APEX je najveća međunarodna zrakoplovna organizacija koja revidira iskustvo zrakoplovnih prijevoznika i putnika. Razvio je renomiranu organizaciju za istraživanje i ocjenjivanje u ovom području. Nagrada World Class dodjeljuje se po prvi put ove godine za sedam zračnih prijevoznika: KLM, Singapore Airlines, Japan Airlines, Emirates, Saudia, Qatar Airways i Turkish Airlines.

Više informacija na: www.klm.hr

__________________________________________________________________________________

O nama –  KLM Royal Dutch Airlines 

Za više informacija o KLM-u posjetite KLM.comKLM NewsroomFacebookInstagramLinkedIn ili Twitter

Pročitajte još:

Ekonomija

KLM je danas nastavio letove prema planu. Putnici su od jutros ponovno mogli putovati u Amsterdam i preko njega s europskih odredišta.

Poduzeća

KLM Royal Dutch Airlines je prošli tjedan predstavio svoju novu Premium Comfort klasu, međukabinu koja nudi više prostora, luksuza, bolju uslugu, više udobnosti i...

Ekonomija

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti.

Novosti

Nadzorni odbor KLM-a namjerava imenovati Marjanu Rintel za novu predsjednicu i glavnu direktoricu zrakoplovne kompanije KLM-a.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.