Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

KLM i talijanski ITA Airways potpisali novi sporazum o suradnji

KLM i talijanski zračni prijevoznik ITA Airways potpisali su novi codeshare ugovor kojim će  KLM će opsluživati ​​više talijanskih odredišta.

KLM i talijanski zračni prijevoznik ITA Airways potpisali su novi codeshare ugovor kojim će  KLM će opsluživati ​​više talijanskih odredišta. Sporazum će putnicima omogućiti rezervaciju karata KLM-a za europska odredišta ITA-e, a kupci ITA-e moći će rezervirati karte za KLM-ova europska odredišta. KLM i ITA će također olakšati lake transfere za putnike u rimskom Fiumicinu i amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol.

Sporazum će korisnicima KLM-a omogućiti pristup većem broju odredišta u Italiji i drugim ITA odredištima u jugoistočnoj Europi. Partnerstvo će omogućiti korisnicima KLM-a da rezerviraju karte za osam novih odredišta u južnoj Europi.

Putnici KLM-a moći će letjeti s ITA-om preko Rima za Palermo, Reggio Calabriju, Bari, Brindisi, Lamezia Terme i Trst u Italiji, do Malte i do albanskog grada Tirane.

KLM trenutno nudi 18 dnevnih letova između Amsterdama i Milana (zračna luka Malpensa i zračna luka Linate), Torina, Genove, Rima, Venecije, Firence, Bologne i Catanije. Putnici koji lete za Cataniju, Genovu i Veneciju također će imati više opcija. Osim direktnih dnevnih usluga KLM-a, bit će moguć i transfer na ITA letove do ovih odredišta.

“ Zaista je dobra vijest da su KLM i ITA Airways uspjeli tako brzo postići dogovor, što im je omogućilo da zajedno rade na europskim rutama. Italija je važno tržište za zračnu industriju u Europi, kako za poslovne putnike tako i za turiste. Partnerstva poput ovog važna su za našu sposobnost da pružimo najbolju moguću uslugu našim klijentima, koji putuju kroz Schiphol iz svih krajeva svijeta – rekao je Pieter Elbers – predsjednik i izvršni direktor KLM Royal Dutch Airlines. „

ITA Airways će također imati koristi od novog sporazuma. Codeshare ugovor s KLM-om omogućit će mu pristup velikom broju europskih odredišta, uključujući KLM odredišta u Ujedinjenom Kraljevstvu i Skandinaviji.

Više informacija na: www.klm.hr

Pročitajte još:

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Ekonomija

KLM je danas nastavio letove prema planu. Putnici su od jutros ponovno mogli putovati u Amsterdam i preko njega s europskih odredišta.

Poduzeća

KLM Royal Dutch Airlines je prošli tjedan predstavio svoju novu Premium Comfort klasu, međukabinu koja nudi više prostora, luksuza, bolju uslugu, više udobnosti i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.