Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

KLM i talijanski ITA Airways potpisali novi sporazum o suradnji

KLM i talijanski zračni prijevoznik ITA Airways potpisali su novi codeshare ugovor kojim će  KLM će opsluživati ​​više talijanskih odredišta.

KLM i talijanski zračni prijevoznik ITA Airways potpisali su novi codeshare ugovor kojim će  KLM će opsluživati ​​više talijanskih odredišta. Sporazum će putnicima omogućiti rezervaciju karata KLM-a za europska odredišta ITA-e, a kupci ITA-e moći će rezervirati karte za KLM-ova europska odredišta. KLM i ITA će također olakšati lake transfere za putnike u rimskom Fiumicinu i amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol.

Sporazum će korisnicima KLM-a omogućiti pristup većem broju odredišta u Italiji i drugim ITA odredištima u jugoistočnoj Europi. Partnerstvo će omogućiti korisnicima KLM-a da rezerviraju karte za osam novih odredišta u južnoj Europi.

Putnici KLM-a moći će letjeti s ITA-om preko Rima za Palermo, Reggio Calabriju, Bari, Brindisi, Lamezia Terme i Trst u Italiji, do Malte i do albanskog grada Tirane.

KLM trenutno nudi 18 dnevnih letova između Amsterdama i Milana (zračna luka Malpensa i zračna luka Linate), Torina, Genove, Rima, Venecije, Firence, Bologne i Catanije. Putnici koji lete za Cataniju, Genovu i Veneciju također će imati više opcija. Osim direktnih dnevnih usluga KLM-a, bit će moguć i transfer na ITA letove do ovih odredišta.

“ Zaista je dobra vijest da su KLM i ITA Airways uspjeli tako brzo postići dogovor, što im je omogućilo da zajedno rade na europskim rutama. Italija je važno tržište za zračnu industriju u Europi, kako za poslovne putnike tako i za turiste. Partnerstva poput ovog važna su za našu sposobnost da pružimo najbolju moguću uslugu našim klijentima, koji putuju kroz Schiphol iz svih krajeva svijeta – rekao je Pieter Elbers – predsjednik i izvršni direktor KLM Royal Dutch Airlines. „

ITA Airways će također imati koristi od novog sporazuma. Codeshare ugovor s KLM-om omogućit će mu pristup velikom broju europskih odredišta, uključujući KLM odredišta u Ujedinjenom Kraljevstvu i Skandinaviji.

Više informacija na: www.klm.hr

Pročitajte još:

Ekonomija

KLM je danas nastavio letove prema planu. Putnici su od jutros ponovno mogli putovati u Amsterdam i preko njega s europskih odredišta.

Poduzeća

KLM Royal Dutch Airlines je prošli tjedan predstavio svoju novu Premium Comfort klasu, međukabinu koja nudi više prostora, luksuza, bolju uslugu, više udobnosti i...

Ekonomija

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti.

Novosti

Nadzorni odbor KLM-a namjerava imenovati Marjanu Rintel za novu predsjednicu i glavnu direktoricu zrakoplovne kompanije KLM-a.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.