Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

KLM od veljače 2021. uvodi novi dodatni let Zagreb-Amsterdam

Bilo da putuju do Amsterdama, ili koriste Amsterdam kao tranzitnu točku, svi putnici profitirat će ranim polaskom zrakoplova iz Zagreba te kasnim polaskom iz Amsterdama za Zagreb.

Uz dosadašnji svakodnevni let na ruti Amsterdam – Zagreb -Amsterdam, KLM uvodi novi, dodatni let od 12.veljače 2021. Ovaj let nastavit će se i u ljetnom redu letenja te će nadopunjavati postojeću ponudu KLMa na ruti Amsterdam – Zagreb – Amsterdam, a odvijat će se zrakoplovom tipa Embraer ERJ-175.

Raspored novog leta bit će izuzetno pogodan za sve putnike koji putuju iz Zagreba i regije jer će zrakoplov “prenoćiti“ u Zagrebu.

Bilo da putuju do Amsterdama, ili koriste Amsterdam kao tranzitnu točku, svi putnici profitirat će ranim polaskom zrakoplova iz Zagreba te kasnim polaskom iz Amsterdama za Zagreb.

„Jako sam sretna što smo iz Zagreba pokrenuli još jedan dodatni let unatoč trenutnim okolnostima. To dokazuje povjerenje i povjerenje koje KLM ima na hrvatskom tržištu. Kao što znamo, cijela se zrakoplovna i turistička industrija ove godine suočava s neviđenim izazovima. Zbog ograničenja putovanja koja nameću mnoge zemlje, naš je trenutni raspored ograničen. Međutim, od veljače sljedeće godine sretni smo što ćemo moći ponuditi 2 dnevna leta za Amsterdam. Sve osoblje KLM-a, kako na zemlji, tako i u zrakoplovu, jamči našim putnicima najvišu razinu zdravlja i sigurnosti. Poduzeli smo nekoliko sanitarnih mjera u zrakoplovu i u zračnoj luci, kao i prilagodili našu politiku prodaje i povrata novca kako bismo osigurali nesmetana i sigurna putovanja. Nadam se da će ovaj novi, dodatni let između Zagreba i Amsterdama biti znak optimizma za budućnost, nudeći mogućnost posjeta svijetu, ponovnog okupljanja obitelji i prijatelja koji žive u inozemstvu, uspostavljanja novih poslova između Hrvatske i Nizozemske i dočekivanja novih stranih turista u zemlji “- rekla je Ildikó Kiss, voditeljica prodaje za Mađarsku, Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, sjevernu Makedoniju i Crnu Goru.

Huseyin Bahadir Bedir, Izvršni direktor Zračne luke Zagreb ovom prilikom je izjavio: „Željeli bismo izraziti zadovoljstvo odlukom KLM Royal Dutch Airlinesa o uvođenju drugog dnevnog leta na liniji Amsterdam-Zagreb od veljače 2021. Ova vijest je posebno značajna u okolnostima kada se suočavamo sa značajnim posljedicama koje je pandemija prouzročila u globalnom zračnom prometu.  Ipak, optimistično gledamo u budućnost i čvrsto vjerujemo da će dodatni dnevni let na relaciji Amsterdam – Zagreb biti svijetli znak nove budućnosti.”

Raspored novog leta zrakoplovne kompanije KLM:

  • KL1939 će svakodnevno polijetati iz amsterdamske zračne luke  Schiphol  u 20.55 CET i slijetati u Zagreb u  22.55 po lokalnom vremenu.
  • KL1938 će polijetati svaki dan u  06.30 sati po lokalnom vremenu iz Zagreba i slijetati u amsterdamsku zračnu luku Schiphol u 08:40 sati CET.

KLM uvijek stavlja sigurnost svog osoblja i putnika na prvo mjesto. Za sigurno putovanje zrakoplovima KLMa pogledajte video vezan uz sigurnost i zaštitne mjere vezane uz Covid 19: https://www.klm.com/travel/hr_en/prepare_for_travel/up_to_date/flight_update/index.htm)

Pročitajte još:

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.