Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

KLM ponovno leti za Las Vegas i Miami

KLM je ranije najavio da će proširiti svoj zimski raspored uslugama na četiri nove destinacije: Cancun (Meksiko), Port of Spain (Trinidad i Tobago), Bridgetown (Barbados) i Mombasa (Kenija).

Zahvaljujući nedavnom ublažavanju ograničenja putovanja koje su donijele Sjedinjene Američke Države, KLM Royal Dutch Airlines će od 7.12.2021. ponovno izravno letjeti za Las Vegas i Miami. Putnici na ta odredišta, koji su prethodno rezervirali letove, mogu se obratiti KLM -u radi besplatne ponovne rezervacije.

SAD su nedavno objavile da će od početka studenog cijepljenim putnicima iz EU -a i Velike Britanije biti omogućen pristup SAD -u. Nizozemska vlada je odlučila povući prethodno najavljene propise o karanteni za cijepljene putnike iz Sjedinjenih Država zbog kojih je KLM do sada bio prisiljen otkazati letove.

KLM je ranije najavio da će proširiti svoj zimski raspored uslugama na četiri nove destinacije: Cancun (Meksiko), Port of Spain (Trinidad i Tobago), Bridgetown (Barbados) i Mombasa (Kenija).

Visoki higijenski standardi i fleksibilna politika rezervacija

Prioritet KLM-a je sigurnost putnika. Zrakoplovna kompanija je uvela niz zaštitnih mjera u svakoj fazi putovanja, počevši od zrakoplovne luke, preko ukrcavanja, pa do samog leta. Zato je KLM dobio APEX-ov Dijamantni certifikat (Diamond Award) za mjere zaštite zdravlja na letu i postao jedna od vodećih zrakoplovnih kompanija po pitanju higijene i zdravstvene sigurnosti putnika. Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima besplatnu promjenu svojih rezervacija ili povrat novca. Također, KLM Royal Dutch Airlines je zadržao svoj APEX (the Airline Passengers Experience Association) status zrakoplovne kompanije od pet zvjezdica, dodijeljen na osnovu ocjena putnika.

Pročitajte još:

Poduzeća

Air France planira navedenim tipom zrakoplova do 2025. zamijeniti svoje letjelice starijih generacija (Airbus A318 i A319, kao i nekoliko Airbus A320 ) na...

Novosti

Zrakoplovna kompanija je uvela niz zaštitnih mjera u svakoj fazi putovanja, počevši od zrakoplovne luke, preko ukrcavanja, pa do samog leta.

Ekonomija

KLM je spreman odgovorno i sigurno prevesti svoje putnike do odabranih odredišta te je članovima svog Frequent flyer programa Flying Blue osigurao 30 %...

Ekonomija

Putnici u transferu moraju napustiti zračnu luku u roku od nekoliko sati, ali najkasnije jedan dan te ne smiju napustiti zonu prijevoza.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.