Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

KLM ponovo leti za Kanadu

Zrakoplovna kompanija je uvela niz zaštitnih mjera u svakoj fazi putovanja, počevši od zrakoplovne luke, preko ukrcavanja, pa do samog leta.

Nakon odluke kanadskih vlasti da cijepljeni putnici koji imaju negativan rezultat PCR testa mogu ponovo ući u Kanadu zračnim prijevozom, KLM Royal Dutch Airlines je obnovio svoje zrakoplovne za Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto i Montreal počevši od utorka, 7. rujna.

„Oduševljeni smo što kanadska vlada daje dobar primjer ostalim državama dopuštajući cijepljenim ljudima ponovo putovanje. Zahvaljujući ublažavanju putnih ograničenja, možemo ponovo raditi ono što najbolje znamo: povezivati ljude i pružati im nezaboravna iskustva. Naši putnici se sada mogu ponovo susresti sa svojim obiteljima u Kanadi ili prisustvovati važnim sastancima. To što ponovo možemo letjeti do različitih gradova u Kanadi predstavlja važnu prekretnicu za zrakoplovnoj industriji i još je jedan korak na putu oporavka. Nadamo se da će i SAD uskoro ukinuti putna ograničenja,” izjavio je Piter Elbers, predsjednik i glavni izvršni direktor KLM-a.

Visoki higijenski standardi i fleksibilna politika rezervacija

Prioritet KLM-a je sigurnost putnika. Zrakoplovna kompanija je uvela niz zaštitnih mjera u svakoj fazi putovanja, počevši od zrakoplovne luke, preko ukrcavanja, pa do samog leta. Zato je KLM dobio APEX-ov Dijamantni certifikat (Diamond Award) za mjere zaštite zdravlja na letu i postao jedna od vodećih a zrakoplovnih kompanija po pitanju higijene i zdravstvene sigurnosti putnika. Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima besplatnu promjenu svojih rezervacija ili povrat novca. Također, KLM Royal Dutch Airlines je zadržao svoj APEX (the Airline Passengers Experience Association) status zrakoplovne kompanije od pet zvjezdica, dodijeljen na osnovu ocjena putnika.

Tijekom rujna, KLM će iz Amsterdama svakog dana letjeti za Toronto i Calgary, za Vancouver utorkom, četvrtkom, petkom i subotom, za Montreal ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom, dok su za Edmonton planirani letovi četvrtkom i subotom.

Obnavljanje mreže letova ključna je strategija KLM-a za oporavak od krize izazvane pandemijom Korona virusa. Od početka pandemije, KLM je svoju mrežu letova održavao kako bi osigurao putovanja ljudi, transport medicinskog materijala, cjepiva i drugog tereta.

Pročitajte još:

Novosti

Počevši s 10. siječnjem 2022. nizozemska zrakoplovna kompanija KLM počinje koristiti održivo zrakoplovno gorivo (Sustainable Aviation Fuel – SAF) na svim svojim letovima iz...

Poduzeća

KLM i talijanski zračni prijevoznik ITA Airways potpisali su novi codeshare ugovor kojim će  KLM će opsluživati ​​više talijanskih odredišta.

Poduzeća

Ovo je ujedno i najviša kategorija u svjetskim nagradama za zračnu industriju te predstavlja iznimno priznanje za postignuća u područjima kao što su sigurnost,...

Turizam

KLM je ranije najavio da će proširiti svoj zimski raspored uslugama na četiri nove destinacije: Cancun (Meksiko), Port of Spain (Trinidad i Tobago), Bridgetown...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.