Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

KLM predstavio novu Premium Comfort klasu i novi koncept usluge

KLM Royal Dutch Airlines je prošli tjedan predstavio svoju novu Premium Comfort klasu, međukabinu koja nudi više prostora, luksuza, bolju uslugu, više udobnosti i privatnosti od ekonomske klase, po nižim cijenama od World Business klase.

KLM Royal Dutch Airlines je prošli tjedan predstavio svoju novu Premium Comfort klasu, međukabinu koja nudi više prostora, luksuza, bolju uslugu, više udobnosti i privatnosti od ekonomske klase, po nižim cijenama od World Business klase.

Premium Comfort je potpuno nova klasa letenja, koja nudi novu vrstu sjedala, kao i novi koncept usluge i cateringa. Ovisno o vrsti zrakoplova, kapacitet Premium Comfort klase varirat će od 21 do 28 sjedala, koja će biti šira od standardnih sjedala, nudeći više prostora za noge, veći ekran i oslonac za noge. Nasloni Premium Comfort sjedala se mogu nagnuti više od sjedala ekonomske klase.

Nova sjedala u Premium Comfort klasi dizajnirao je Collins Aerospace zajedno sa stručnjacima iz KLM Customer Experiencea. Osim elegantnog dizajna i udobnosti, sjedala su lakša od prethodnih. Posebno se pazilo i na odabir ugostiteljskih materijala za Premium Comfort. Jedni se mogu koristiti za višekratnu upotrebu (poseban pribor za jelo, zdjele i tanjuri od laganog polipropilena), dok su drugi, koji se ne mogu ponovno koristiti, izrađeni su od recikliranog PEF-a. Svi materijali su pažljivo procijenjeni u smislu kružnosti i težine, bez narušavanja estetskih značajki.

Premium Comfort Class putnici će u zračnoj luci  imati fleksibilniji raspored prtljage i privilegije SkyPriority, uključujući povlaštenu prijavu i ukrcaj.

Ugostiteljstvo

Premium Comfort također ima prepoznatljiv koncept cateringa. Na interkontinentalnim uslugama poslužuju se jedan ili dva topla obroka, ovisno o trajanju leta. Izbroj jela je raznovrstan: mesna, riblja ili vegetarijanska. Nakon obroka putnicima će biti ponuđena kava, čaj, liker i sladoled. Između obroka također će se posluživati ​​razni zalogaji i kokteli, koji će u velikoj mjeri biti odabrani od onih koji su prije bili popularni u World Business klasi.

Rezervacija

Prvi zrakoplov opremljen Premium Comfort klasom letjet će na rutama prema Sjevernoj Americi. Očekuje se da će putnici moći rezervirati Premium Comfort na sve većem rasponu odredišta od kraja srpnja 2022. Ovime se potvrđuje i partnerstvo s Delta Air Linesom, Air Franceom i Virgin Atlanticom na sjevernoatlantskim rutama, gdje se sada mogu kombinirati svi proizvodi na svim rutama.

Pročitajte još:

Novosti

U ovoj specijalnoj akciji možete odabrati neku od destinacija po znatno sniženim cijenama za povratne karte.

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.