Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

KLM uveo Google Pay opciju plaćanja u svoju Android aplikaciju

KLM je uvidio trendove na tržištu te se prilagodio i mlađim putnicima dodavanjem Google Pay opcije plaćanja u postojeću KLM aplikaciju u svrhu olakšanja cijelog procesa kupovine zrakoplovnih karata.

KLM je uvidio trendove na tržištu te se prilagodio i mlađim putnicima dodavanjem Google Pay opcije plaćanja u postojeću KLM aplikaciju u svrhu olakšanja cijelog procesa kupovine zrakoplovnih karata.

KLM je jedna od prvih europskih zrakoplovnih tvrtki koja  nudi  opciju pohranjivanja podataka o ukrcaju na Google Pay aplikaciji. Zrakoplovne karte se automatski pojavljuju na telefonu nekoliko sati prije leta. Slična je funkcija već bila dostupna korisnicima aplikacije iOS KLM putem usluge Apple Wallet.

Nova opcija Google Pay dostupna je korisnicima KLM aplikacije u zemljama kao što su Velika Britanija, SAD, Španjolska, Njemačka, Brazil, Hrvatska, Poljska i Slovačka no Google je najavio da će Google Pay biti dostupan na globalnoj razini, tako da KLM očekuje da neće dugo trajati prije nego što će biti dostupni svim njihovim korisnicima.

KLM aplikacija preuzeta je milijunima puta,te ima preko 100.000 korisnika dnevno. Opcija Google Pay dodana je u postojeću aplikaciju KLM-a i sadrži informacije o rezervaciji leta, online provjeru i preuzimanja zrakoplovnih karata. Uskoro će se dodati mogućnost kupnje bežičnog Wi-Fi-ja na zrakoplovu, zajedno s mogućnostima kompenzacije CO2.

Oko  70% korisnika aplikacije konstantno upotrebljava KLM aplikaciju nekoliko puta mjesečno.

Više na www.klm.hr

Pročitajte još:

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.