Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Koje kvalifikacije žele poslodavci?

pixabay.com

Stanje na tržištu rada zapravo je dovelo do toga da osoba na svom radnom mjestu radi mnogo veći broj poslova nego što je usko povezano s opisom radnog mjesta. Poslodavci traže dodatne vještine, traže dodatne kvalifikacije jer nove tehnologije i širenje poslovanja upravo do toga i dovodi.

EduCentar portal ističe tražene programe dodatne edukacije:

Uspješno pregovaranje ključno je u poslovnom svijetu. Pregovarati nije jednostavno jer uvijek morate težiti maksimalnim rezultatima, zadovoljstvu klijenata ali i ostvarenju osobnog uspjeha. Ukoliko smatrate da biste trebali poraditi na svojim vještinama i želite pronaći metodi kako će u pregovorima obje strane dobiti ono što žele, upišite edukaciju ‘Tajne uspješnog pregovaranja’.

Svakom uspješnom menadžeru koji je zadužen za upravljanje ljudskim potencijalima, ovisno o opsegu posla, potreba je kvalitetan asistent koji će mu u svakom trenutku biti potpora kada je u pitanju vođenje ljudskih potencijala. Imate li takve kvalifikacije? Odlučite se na upis programa ‘Asistent za ljudske potencijale’ i okrenite karijeru u tom smjeru. Nakon završetka ove edukacije pozivamo vas da se prijavite na neke od aktivnih poslova u kategoriji ‘Ljudski resursi’ na portalu MojPosao.

Ukoliko nemate vremena za klasičnu edukaciju i skloni ste online učenju, odlučite se za neku online edukaciju po želji. Izdvajamo ponudu programa s popustom putem kojeg možete naučiti raditi u MS Projectu. Edukacija traje 15 sati, a vama je pristup dostupan 24 sata u danu.

Ostatak ponude možete pronaći na www.educentar.net

 

Pročitajte još:

Edukacija

Ovaj 100% hrvatski proizvod razvio je zagrebački tehnološki start-up Nobula Technologies.

Edukacija

Algebra u suradnji s INCO te uz podršku Google.org dodjeljuje stipendije vrijedne čak 300.000 eura za edukacije.

Edukacija

Virtualna i proširena stvarnost ogromnim koracima zahvaća sve segmente društva, a ovaj put upravo akademski svijet iz Opatije prednjači u tehnološkoj revoluciji.

Edukacija

Digitalni inovacijski inkubator powered by Hrvatski Telekom je i ove godine online mjesto gdje se razvijaju inovativni projekti i uči stvarati vrijednost.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.