Komuniciranje o održivosti – ER ili PR 10. rujna 2019.

Institut za društveno odgovorno poslovanje zajedno s Hrvatskom udrugom poslodavaca i Global Compact Hrvatska
poziva Vas na seminar Paul Afshara, svjetski poznatog stručnjaka u području komunikacija i oblikovanja korporativnih strategija pod nazivom Komuniciranje o održivosti – ER ili PR.

Predavanje će se održat u utorak, 10. rujna 2019.
u Hrvatskoj udruzi poslodavaca,
Radnička cesta 52/1.kat, s početkom u 10 sati.

Predavanje će biti na engleskom jeziku, a predviđeno vrijeme trajanja je 2 sata.

Svoj dolazak molimo potvrdite najkasnije do 9. rujna do 12 sati na email: [email protected]

Paul Afshar je partner za korporativne komunikacije i poslovanje sa svrhom u FleishmanHillard Fishburn iz Londona, agencija koja je proglašena najboljom velikom PR agencijom na PRWeek Awards u 2018. godini!

Paul je stručnjak za korporativnu strategiju i komunikacije s višegodišnjim iskustvom u Europi, Bliskom Istoku i Africi, gdje je radio s vodećim svjetskim brandova na oblikovanju njihove održivosti i strategije društvenog ulaganja.

Paul je konzultant poduzećima poput onih koje kotiraju na Londonskoj burzi s najvećom tržišnom kapitalizacijom, te ga opisuju da ima uspješne rezultate prilikom oblikovanja integriranih komunikacijskih programa za vodeće korporativne i društvene inicijative.

Poznat je po start-up mentalitetu, uspješno pomaže poduzećima da prijeđu iz faze u kojoj je važno “samo prodati”, do faze izgradnje razvoja modela održivosti komuniciranja koju obilježavaju odlični odnosi s medijima, kupcima, dobavljačima, vladom i nevladinim organizacijama.

Tijekom četverogodišnjeg boravka u Kini, gdje je vodio uspješno pokretanje jedne e-trgovine, vidio je učinke klimatskih promjena na glavni grad nacije, te o globalnim pitanjima održivosti i poslovnim odnosima Velike Britanije i Kine pisao za Huffington Post i the Independent.

Paul je i osnivač i sudac natjecanja Meaningful Business 100 (MB100), godišnje proslave globalnih 100 pojedinaca koji poslovni utjecaj koriste kako bi pomogli u postizanju ciljeva Ujedinjenog naroda za održivi razvoj (SDG).

Podijeli

Odgovori

Top