Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Konferencija: Najnoviji trendovi u upravljanju imovinom

Zagrebačka škola ekonomije i managementa i Bloomberg korporacija organiziraju 24. travnja 2012. u Zagrebu prvu međunarodnu konferenciju o tržištima kapitala. Profitiraj.hr medijski je partner konferencije.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa i Bloomberg korporacija organiziraju 24. travnja 2012. u Zagrebu prvu međunarodnu konferenciju o tržištima kapitala. Profitiraj.hr medijski je partner konferencije.

Tema konferencije je ”How to Invest in the Age of Turbulence?”, a održat će se u prostorijama Zagrebačke škole ekonomije i managementa na Jordanovcu 110 u Zagrebu. Konferencija je organizirana uz potporu Barclays Capital, jedne od najvećih globalnih investicijskih banaka.

Ovaj događaj će okupiti poznate financijske stručnjake iz najvećih svjetskih i domaćih financijskih institucija uključujući:

Barclays Capital, Bloomberg, Deutsche Bank, Erste Group, Raiffaisen Capital Management, Deloitte Consulting, Privrednu banku Zagreb, Hrvatsku narodnu banku, Zagrebačku burzu i mnoge druge.

Na predavanjima poznatih domaćih i stranih stručnjaka i u susretima i raspravama s njima, sudionici konferencije saznat će najnovije trendove u upravljanju imovinom u današnjem turbulentnom i neizvjesnom investicijskom i poslovnom okruženju. Bit će riječi o dužničkoj krizi u Eurozoni i njenim utjecajima na investicijske odluke. Sudionici će dobiti dobar prikaz tržišta obveznica i valuta, saznati najbolje mogućnosti za investiranje u SEE regiji, bit će riječi o strukturiranim financijskim proizvodima (izvedenicama) pri zaštiti imovine, te o nizu drugih tema.

Uz zanimljiva predavanja, jedan je od ciljeva konferencije ponuditi platformu za interakciju s vodećim ljudima iz financijskog sektora iz Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo Vas da sudjelujete u predavanjima i diskusijama na konferenciji na kojoj Vam relevantni stručnjaci mogu pružiti ključnu pomoć u donošenju kvalitetnih investicijskih odluka.

www.financije.net

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Rangiranje QS-a počiva na ocjenama 42.639 akademika koji ocjenjuju akademsku reputaciju sveučilišta diljem svijeta te 53.792 poslodavaca koji svoje ocjene daju na temelju kvalitete...

Edukacija

H-FARM, najvažniji inovacijski centar u Europi, dosad je uložio više od 28 milijuna Eura u 120 startupova, a u tehnološkom, state-of-the-art međunarodnom kampusu prepoznaju...

DOP

Zagrebačka škola ekonomije i managementa pokrenula je inicijativu stipendiranja te će zajedno s INA-om omogućiti besplatno obrazovanje za 10 učenika s potresom pogođenih područja.

DOP

Indeks, utemeljen na anketnom upitniku, navodi 380 kompanija koje su javno dokazale svoju predanost jednakosti i promicanju žena na radnom mjestu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.