Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Konzum ponovno ulaže gotovo 15 milijuna eura u primanja zaposlenika

Ovo najnovije ulaganje nastavak je kontinuiranih napora Konzuma da osigura što je moguće bolje radne uvjete za svoje zaposlenike.

Konzum ponovno ulaže više od 13,2 milijuna eura u novo povećanje plaća većine svojih zaposlenika. Tako će počevši od plaće za siječanj više od 9.000 zaposlenika u maloprodaji, veleprodaji, logistici i internet prodavaonici dobiti veće plaće. Uz to, povećan je i iznos uskrsnice, božićnice, regresa i dara za dijete te maksimalni iznos prijevoza, što je ukupno ulaganje kompanije od gotovo milijun i pol eura.

Svjesni smo da je godina iza nas bila poslovno izazovna i da su zaposlenici u najvećoj mjeri zaslužni za naše rezultate, a na nama kao odgovornom poslodavcu je da prepoznamo njihov doprinos i osiguramo im najbolje uvjete za rad. Upravo zato kontinuirano unaprjeđujemo i povećavamo prava i pogodnosti za zaposlenike te ih nagrađujemo kad god za to imamo priliku. Važno je istaknuti i kvalitetan dijalog sa socijalnim partnerima kroz cijelu godinu kako bismo zajedničkim snagama dogovorili uvjete koje će osjetiti svaki zaposlenik, a istovremeno biti u skladu s poslovnim planovima i raspodjelom budžeta“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Ovo najnovije ulaganje nastavak je kontinuiranih napora Konzuma da osigura što je moguće bolje radne uvjete za svoje zaposlenike. Tako su, navode, u 2022. godini u primanja zaposlenika uložili ukupno više od 150 milijuna kuna: “Godinu smo započeli ulaganjem više od 100 milijuna kuna za povećanje plaća većine zaposlenika u maloprodaji, veleprodaji, logistici i internet prodavaonici. U lipnju prošle godine zaposlenicima smo isplatili nagradu od 500 kuna neto kao zahvalu za uspješno poslovanje u 2021., što je zajedno s isplatom regresa činilo dodatno ulaganje od 17 milijuna kuna.”

U listopadu je uslijedilo novo ulaganje u zaposlenike vrijedno 20 milijuna kuna, u okviru kojeg su zaposlenicima isplatili 1.100 kuna nagrade za dobre poslovne rezultate ostvarene u ljetnoj sezoni 2022. godine. Uz to, od posljednjeg kvartala prošle godine mjesečno su isplaćivali i poseban dodatak od 300 kuna kao pomoć u suočavanju s inflacijom i povećanim životnim troškovima, a u prosincu su isplatili i božićnicu, što je bilo ulaganje od 15 milijuna kuna, te dar za dijete.

Uz sve navedeno, u Konzumu redovito isplaćuju i jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak.

Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.

Pročitajte još:

DOP

U ovogodišnjemu izdanju ekološkoga projekta Coca-Cole, Konzuma i Udruge gradova Od izvora do mora sudjelovat će čak 28 gradova.

DOP

Konzum će donirati ukupno 200.000 kuna za deset organizacija koje pomažu potrebitima, a kao i prošle godine donaciji se mogu pridružiti i svi Konzumovi...

DOP

I ove godine Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u pružanju pomoći socijalno ugroženim obiteljima s djecom predškolske i školske dobi u Hrvatskoj, kao i...

Poduzeća

Za korištenje ove usluge potrebno je na pametnom telefonu instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.