Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Konzum u prosincu otvorio pet novih prodavaonica

Konzum je u drugom dijelu prosinca 2021. otvorio pet novih prodavaonica na lokacijama u različitim dijelovima Hrvatske – u Babinoj Gredi, Čabru, Donjoj Stubici i Zagrebu te tako u 2022. godinu ulazi s ukupno 624 prodavaonice u svojoj maloprodajnoj mreži.

Konzum je u drugom dijelu prosinca 2021. otvorio pet novih prodavaonica na lokacijama u različitim dijelovima Hrvatske – u Babinoj Gredi, Čabru, Donjoj Stubici i Zagrebu te tako u 2022. godinu ulazi s ukupno 624 prodavaonice u svojoj maloprodajnoj mreži.

U Donjoj Stubici, u Golubovečkoj ulici 63 je 16. prosinca otvorena prodavaonica na 263 četvorna metra prodajnog prostora, dok je u predbožićnom tjednu Konzum otvorio čak tri prodavaonice – 21. prosinca prodavaonicu u Babinoj Gredi, u ulici Vladimira Nazora 9, na ukupno 192 četvornih metara i u Čabru, na Trgu kralja Tomislava 6, prodajne površine 150 četvornih metara. Navedene prodavaonice imaju sve uobičajene Konzumove odjele i samoposlužne pekarnice.

Prodavaonica na zagrebačkoj Knežiji, u Albaharijevoj ulici 4, otvorena je 23. prosinca, prostire se na 337 četvornih metara prodajnog prostora i u njoj kupci mogu pronaći i samoposlužni gastro odjel, samoposlužnu pekarnicu i pultni odjel delikatesa. Još jedna Konzumova prodavaonica u Zagrebu otvorena je u srijedu, 29. prosinca na adresi Vukomerec 39.

Jačanjem svoje maloprodajne mreže Konzum još jednom dokazuje lidersku poziciju u Hrvatskoj i drago nam je što s takvim pojačanjima završavamo ovu godinu i započinjemo sljedeću. U nekim smo gradovima prisutni prvi put, u neke se ponovno vraćamo, a u nekima smo čak i jedina prodavaonica mješovite robe, čime pokazujemo našim kupcima kako se na nas mogu osloniti i računati na širok asortiman u kojem će pronaći bogat izbor namirnica, higijenskih i kućanskih potrepština. Želimo im dobrodošlicu u našim prodavaonicama, a s veseljem dočekujemo i nove kolegice i kolege koji će im biti na usluzi tijekom kupnje“, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma za maloprodaju i razvoj prodajnih formata.

Na dan otvorenja novih prodavaonica kupce su razveselile razne akcijske ponude i popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Čak 20 mladih osoba željnih novih znanja i stjecanja prvih radnih iskustava dobit će priliku za rad u najvećem maloprodajnom lancu u Hrvatskoj zahvaljujući...

Novosti

Usluga Pokupi omogućava kupcima da namirnice, kućanske i higijenske potrepštine te brojne druge proizvode naruče na Konzumovoj internetskoj stranici i potom ih sami, bez...

Ekonomija

Popust od 10 posto na ukupnu kupnju koji umirovljenici mogu jedan dan u mjesecu iskoristiti u Konzumu ovaj će mjesec moći za njih iskoristiti...

DOP

Tradicionalnu humanitarnu akciju kojom krajem svake godine pomaže potrebitima Konzum je ovih božićnih i novogodišnjih blagdana organizirao u suradnji s Udruženjem Djeca prva, a...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.