Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Kraš omogućava korištenje plaćenog dopusta zaposlenicima roditeljima prvašića

Zaposlenici Kraš grupe kojima djeca kreću u prvi razred osnovne škole moći će na prvi dan školske godine biti uz svoje mališane.

Zaposlenici Kraš grupe kojima djeca kreću u prvi razred osnovne škole moći će na prvi dan školske godine biti uz svoje mališane. Naime, Uprava Kraša treću je godinu zaredom odlučila omogućiti korištenje plaćenog dopusta roditeljima prvašića kako bi na taj velik i važan dan mogli sa svojim djetetom podijeliti sve uzbudljive i vesele zgode koje će još dugo pamtiti i prepričavati.

„Za svako dijete i za svakog roditelja polazak u školu jedan je od važnijih životnih početaka. Kako bi im ostale najljepše uspomene na prvi dan škole, odlučili smo omogućiti našim zaposlenicima koji imaju prvašiće da budu uz svoju djecu, pruže im podršku i isprate ih u novo razdoblje života, istaknuo je Allen Halamić, predsjednik Uprave Kraša.

Plaćeni dopust iskoristit će gotovo 50 zaposlenika u Kraš grupi. Prvašiće su dodatno razveselili i Kraševi promotivni ruksaci puni slatkiša za još slađi početak nove pustolovine.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.