Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Lena Habuš nova je partnerica u EY-u Hrvatska

Lena Habuš imenovana je novom partnericom u revizorsko-konzultantskoj tvrtki EY Hrvatska.

Lena Habuš imenovana je novom partnericom u revizorsko-konzultantskoj tvrtki EY Hrvatska. Na novu poziciju prelazi nakon što je više od tri protekle godine obnašala funkciju voditeljice Odjela savjetovanja pri poslovnim transakcijama, a tijekom poslovnog staža u EY-u specijalizirala se za pružanje podrške klijentima u području spajanja i preuzimanja, valuacija, restrukturiranja i ostalim povezanim uslugama.

Lena Habuš diplomirana je ekonomistica, a MBA program završila je na uglednom američkom sveučilištu Columbia Business School u New Yorku. Odjelu savjetovanja pri poslovnim transakcijama EY-a pridružila se 2014. godine kao direktorica, a 2015. postaje voditeljicom Odjela. Na toj poziciji preuzima cjelokupno poslovanje Odjela fokusirajući se na širenje lepeze usluga klijentima u Hrvatskoj, a potom i u Sloveniji. Do danas je izgradila tim stručnjaka koji vrlo dobro poznaje lokalno tržište i koji je u mogućnosti klijentima pomoći u procjeni vrijednosti tvrtki, savjetovanju pri spajanjima i preuzimanjima te restrukturiranju. Upravo tim s kojim svakodnevno radi, kao i suradnju s klijentima koji prepoznaju kvalitetu pruženih usluga, Habuš ističe kao najveći uspjeh i poticaj u daljnjem radu.

„Proglašenje Lene Habuš partnericom u EY-u Hrvatska logičan je slijed nakon njenog profesionalnog rada te višegodišnjeg doprinosa EY-u. Ovo predstavlja priznanje i potvrdu za Lenu i cijeli njezin tim koji kontinuirano pruža snažnu potporu klijentima kada su u pitanju spajanja i preuzimanja, valuacije i ostale savjetodavne usluge vezane za poslovne transakcije“, rekao je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska prilikom imenovanja.

EY zapošljava preko 270.000 ljudi globalno, a u Hrvatskoj više od 220 od čega 63 posto čine upravo žene, dok je u menadžmentu njih čak 65 posto. Primjenjujući kvalitetne prakse u upravljanju ljudskim potencijalima, EY potiče ravnopravnost i raznolikost na svim razinama, gradeći tako okruženje u kojemu svi imaju jednaka prava i prilike za uspjeh.

 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.