Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Lena Habuš nova je partnerica u EY-u Hrvatska

Lena Habuš imenovana je novom partnericom u revizorsko-konzultantskoj tvrtki EY Hrvatska.

Lena Habuš imenovana je novom partnericom u revizorsko-konzultantskoj tvrtki EY Hrvatska. Na novu poziciju prelazi nakon što je više od tri protekle godine obnašala funkciju voditeljice Odjela savjetovanja pri poslovnim transakcijama, a tijekom poslovnog staža u EY-u specijalizirala se za pružanje podrške klijentima u području spajanja i preuzimanja, valuacija, restrukturiranja i ostalim povezanim uslugama.

Lena Habuš diplomirana je ekonomistica, a MBA program završila je na uglednom američkom sveučilištu Columbia Business School u New Yorku. Odjelu savjetovanja pri poslovnim transakcijama EY-a pridružila se 2014. godine kao direktorica, a 2015. postaje voditeljicom Odjela. Na toj poziciji preuzima cjelokupno poslovanje Odjela fokusirajući se na širenje lepeze usluga klijentima u Hrvatskoj, a potom i u Sloveniji. Do danas je izgradila tim stručnjaka koji vrlo dobro poznaje lokalno tržište i koji je u mogućnosti klijentima pomoći u procjeni vrijednosti tvrtki, savjetovanju pri spajanjima i preuzimanjima te restrukturiranju. Upravo tim s kojim svakodnevno radi, kao i suradnju s klijentima koji prepoznaju kvalitetu pruženih usluga, Habuš ističe kao najveći uspjeh i poticaj u daljnjem radu.

„Proglašenje Lene Habuš partnericom u EY-u Hrvatska logičan je slijed nakon njenog profesionalnog rada te višegodišnjeg doprinosa EY-u. Ovo predstavlja priznanje i potvrdu za Lenu i cijeli njezin tim koji kontinuirano pruža snažnu potporu klijentima kada su u pitanju spajanja i preuzimanja, valuacije i ostale savjetodavne usluge vezane za poslovne transakcije“, rekao je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska prilikom imenovanja.

EY zapošljava preko 270.000 ljudi globalno, a u Hrvatskoj više od 220 od čega 63 posto čine upravo žene, dok je u menadžmentu njih čak 65 posto. Primjenjujući kvalitetne prakse u upravljanju ljudskim potencijalima, EY potiče ravnopravnost i raznolikost na svim razinama, gradeći tako okruženje u kojemu svi imaju jednaka prava i prilike za uspjeh.

 

Pročitajte još:

Poduzeća

Konzultantsko-revizorska tvrtka EY Hrvatska predstavila je nove partnere koji su novu funkciju preuzeli s prvim danom srpnja.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.