Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Predstavljeni novi partneri u EY-u Hrvatska

Konzultantsko-revizorska tvrtka EY Hrvatska predstavila je nove partnere koji su novu funkciju preuzeli s prvim danom srpnja.

ey

Konzultantsko-revizorska tvrtka EY Hrvatska predstavila je nove partnere koji su novu funkciju preuzeli s prvim danom srpnja. U Odjelu poslovnog savjetovanja novim partnericama imenovane su Maja Šuber i Helga Bubanović Devčić. Partneri od 1. srpnja su i Tomislav Čutura iz Strateških i transakcijskih usluga, Filip Hitrec iz Odjela revizije te Marta Glasnović iz Odjela poreznog savjetovanja. Ovim imenovanjima tvrtka EY učvrstila je svoj položaj kao snažne kompanije koja kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike i njihov profesionalni razvoj.

Maja Šuber se EY-u pridružila 2019. te vodi tim financijskog savjetovanja i upravljanja rizicima. Tijekom svoje 20-ogodišnje karijere, Šuber se specijalizirala za komercijalno bankarstvo, kreditne  rizike, analizu portfelja banaka te za upravljanje rizicima i korporativno upravljanje.

Helga Bubanović Devčić, Tomislav Čutura, Marta Glasnović, Filip Hitrec i Maja Šuber

Poziciju partnerice u istom Odjelu preuzima i Helga Bubanović Devčić. Bubanović Devčić iza sebe ima 20-ogodišnje iskustvo u području EU fondova, upravljanja složenim projektima, pružanja savjetodavne podrške i usluga širokom spektru klijenata u javnom sektoru, a EY-u se pridružila 2016. godine.

U Odjelu revizije, od 1. srpnja na poziciji partnera je i Filip Hitrec. Hitrec je u EY-u od 2006. godine, ovlašteni je revizor pri Hrvatskoj revizorskoj komori i član Udruge ovlaštenih i certificiranih revizora te posjeduje široko znanje i iskustvo u području revizije, kao i drugih savjetodavnih usluga s klijentima iz raznih industrija.

Tomislav Čutura, sada partner u Strateškim i transakcijskim uslugama, ima bogato iskustvo u pružanju podrške klijentima pri spajanjima i preuzimanjima te je specijaliziran u području dubinskog snimanja. Vodio je mnogobrojne projekte dubinskih snimanja na strani kupca kao i na strani prodavatelja, projekte pregleda kvalitete imovine, carve-out projekte, kao i nezavisne preglede poslovanja.

U Odjelu poreznog savjetovanja, na poziciju partnerice stupa i Marta Glasnović, porezna stručnjakinja sa širokim iskustvom u poreznom konzaltingu. EY-u se pridružila 2002. godine, a danas vodi stručni tim koji klijente savjetuje pri svim poreznim pitanjima u vezi zaposlenika. Njeno bogato iskustvo širi se na područje due diligence projekata i podrške klijentima u donošenju odluka, sagledavanje poreznih obveza povezanih s preuzimanjima te prekogranična porezna pitanja.

„EY iznimno mnogo ulaže u svoje zaposlenike i njihov profesionalni razvoj, a ova imenovanja dokaz su da je investiranje u ljude ključ uspjeha. Naši novi partneri su svojim dugogodišnjim radom dali vrijedan doprinos razvoju poslovanja EY-a i postizanju vodeće pozicije na tržištu“, rekao je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska.   

Berislav Horvat, Country Managing Partner, EY Hrvatska

EY Hrvatska tako od 1. srpnja ima ukupno 10 partnera, od kojih je šest žena. Podatak je to koji dodatno potvrđuje politiku poslovanja kojom se potiče ravnopravnost i njeguje okolina jednakih mogućnosti uspjeha za sve zaposlenike. Naime, u EY-u Hrvatska 60% zaposlenih čine upravo žene, a isti postotak ih je i na upravljačkim pozicijama.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Novosti

Svaki poslodavac želi zadovoljnog i motiviranog zaposlenika koji će svojim radom pridonositi boljitku tvrtke i koji će dugi niz godina biti prisutan u organizaciji,...

Lifestyle

Što učiniti ako ste na radnom mjestu okruženi ljudima koji su skloniji negativnim tračevima? Što ako ste meta upravo vi?

Ljudski resursi

Tema aktualne epizode Koordinacije je zaštita na radu. Gotovo svakodnevno dolazi od velikog broja ozljeda na radu, a često ozljede završe i sa smrtnim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.