Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Lidl ulaže u razvoj zaposlenika

Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, uručio je certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima Borisu Lukšiću, predsjedniku Uprave Lidl Hrvatska.

Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, uručio je certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima Borisu Lukšiću, predsjedniku Uprave Lidl Hrvatska.

„Želimo se zahvaliti tvrtki SELECTIO koja nas je već treću godinu prepoznala kao poslodavca koji doista ulaže u razvoj, edukaciju i napredak svojih zaposlenika. Znanja i vještine ljudi značajan su potencijal koji utječe na vrijednost tvrtke Lidl na tržištu, a samim time ove kategorije imaju važan utjecaj i na poslovni rezultat“, poručili su iz Uprave Lidla.

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. kontinuirano radi na unapređenju sustava upravljanja zaposlenicima te iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate. Najveći rast u protekloj godini ostvaren je u području Usavršavanja i razvoja.

Pokrenut je projekt „Ja trener“ kroz koji su odabrani zaposlenici u trgovinama prošli edukaciju kako prenositi znanje te dio radnog vremena rade kao interni treneri za uvođenje novih zaposlenika. Na taj način nove kolege uče posao od osobe koja ujedno taj posao radi i koja je educirana za trenera.

Lidl Hrvatska dodatno posvećuje veliku pažnju uvođenju novih zaposlenika u posao te ima razrađene programe za svaku poziciju. Primjerice, novi Regionalni voditelji prodaje prolaze program školovanja koji traje devet mjeseci kroz koji prolaze sva radna mjesta kako bi se upoznali s cjelokupnim poslovanjem.

Zaposlenicima u Lidlu su na raspolaganju različiti oblici usavršavanja, od internih edukacija i obuke kroz posao, do međunarodnih razmjena i dodiplomski studij, poslijediplomski i MBA studij u Hrvatskoj i inozemstvu.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.