Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Linić: Imam sto kila, nosim velike terete! [VIDEO]

Ministar financija Slavko Linić upitan nije li policijski zahtjev za istragom šefice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec prevelik teret i za Poreznu upravu i za Ministarstvo, odgovorio je: “Imam sto kila, nosim velike terete!”

Ministar financija Slavko Linić upitan nije li policijski zahtjev za istragom šefice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec prevelik teret i za Poreznu upravu i za Ministarstvo, odgovorio je: "Imam sto kila, nosim velike terete!"

“Nosim velike terete! Odgovorno nosim velike terete, a na vaše pitanje nemam što odgovoriti”, ponovio je ministar financija na odlasku s konferencije o outsourcingu iz Ministarstva prometa.

Ministar Linić jučer je u priopćenju zaključio da nije bilo odgovornosti ravnateljice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec zbog nepravilnosti, odnosno propusta u Područnom uredu Osijek vezano uz stopiranje ovrhe nad osječkom tvrtkom OLT te da može nastaviti obnašati svoje dužnosti.

[infopunkt 8108 1]

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.