Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Links otvorio novu poslovnicu u Hrvatskoj s inovativnom DRIVE IN uslugom na tržištu

Na više od 800 četvornih metara, Links je u centru Ambienta u Aveniji Dubrovnik 14 otvorio svoju 14. poslovnicu u Hrvatskoj.

Na više od 800 četvornih metara, Links je u centru Ambienta u Aveniji Dubrovnik 14 otvorio svoju 14. poslovnicu u Hrvatskoj.

Ovo je ujedno već druga poslovnica ovog maloprodajnog lanca potrošačke elektronike koja je otvorena ove godine. Uz informatičke proizvode u novoj Links poslovnici kupcima se nude pametna rješenja iz područja malih kućanskih aparata, smart TV-a te asortimana za osobnu njegu.

„Svjesni smo činjenice kako je vrijeme resurs koji nam je u današnje vrijeme iznimno dragocjen i upravo smo iz tog razloga odlučili proširiti našu uslugu koja će nam olakšati  svakodnevicu, uštedjeti vrijeme, učiniti kupovinu bržom i jednostavnijom. S jedinstvenom Drive In uslugom kao dodatnom vrijednosti želimo svojim kupcima pružiti jedinstven doživljaj kupnje. Uz samo 3 koraka od sada naši kupci mogu preuzeti svoje proizvode već za 1 sat od napravljene narudžbe.“ – govori Vlatko Škarica, direktor Linksa, dodajući kako su u ovoj 7,5 milijuna kuna vrijednoj investiciji zaposlili 9 novih djelatnika, a od početka 2021. godine zaposleno je 59 novih djelatnika. Sve ove promjene zahtijevale su nova zapošljavanja i edukaciju zaposlenika, a to ulaganje se višestruko isplatilo jer to potvrđuje i dobivanje certifikata Poslodavac Partner.

Links ove godine slavi 20 godina uspješnog poslovanja, a to potvrđuje i povijesni financijski rezultat koji su ostvarili prošle godine. Prihod je iznosio gotovo 325 milijuna kuna. Tvrtka se nastavlja i dalje razvijati te osim pozicioniranja na tržištu kao nacionalni lider u ponudi IT rješenja konstantno širi svoj asortiman na pametne uređaje te inovativna rješenja koja će kupcima pružiti dodatno korisničko iskustvo.

Doživite iskustvo interaktivnog kretanja kroz galeriju zabavne tehnologije, gdje posjetitelji imaju priliku diviti se vrhunskoj slici na televizorima najnovije tehnologije, isprobati funkcije najnovijih prijenosnih računala, tableta ili pametnih telefona i zabavite se uz najaktualnije grafičke tablete. U ponudi su pametni mali kućanski aparati koji će svojim modernim dizajnom i vrhunskim performansama uljepšati svaki dom te uštedjeti vrijeme.

Ekskluzivna ponuda povodom otvorenja nove Links poslovnice NOVI ZAGREB vrijedi do 21. kolovoza 2021. godine. Najnovije trendove, aktualne ponude i dodatnu inspiraciju pronađite na links.hr i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Pročitajte još:

Poduzeća

Nova Links poslovnica prostire se na 165m2 što je čini četiri puta većom od prijašnje poslovnice. Razlog preseljenja poslovnice je prvenstveno želja da se...

Poduzeća

Uvidjevši da na tržištu nema dovoljno kvalitetne ponude, dva prijatelja, Vedran Puškarić i Denis Piljek, odlučili su se za pokretanje tvrtke za prodaju informatičke...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.