Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Ljubavna avantura s kolegom? Razmislite!

Ljubavna avantura s kolegom? Dobro razmislite! Možda je bolje da to ostaviš za nekoga s kim nećeš morati dijeliti radno okruženje kada sve to završi.

Ne, to se zaista ne događa nekom drugom. Dugi sati provedeni u uredu često znaju spojiti dvoje ljudi, koji se inače ne bi spojili u vanjskom svijetu, a romansa s kolegom čak na trenutke djeluje i jako uzbudljivo. Ipak, s obzirom na to da radite zajedno, treba misliti i na neka pravila, piše index.hr.

Ljubav s kolegom

Kolega. Netko tko radi u istoj firmi, na istom katu, možda čak i stol do tvojega (iako je pametnije da bude bar nekoliko stolova dalje). U romansama na poslu važno je da je riječ o kolegi, a ne o šefu jer… jer je ljubovanje sa šefom poprilično nezgodan posao.

Je li vrijedno komplikacija?

Požuda je jedno, i nema ništa loše u tome da se baciš u kratku romansu s nekim s kim nemaš ozbiljnije planove, ali kada je riječ o osobi s kojom radiš… Ljubavna avantura s kolegom? Dobro razmislite! Svaki seks donosi određene komplikacije, a ako je riješ o kratkoj avanturi, možda je bolje da to ostaviš za nekoga s kim nećeš morati dijeliti radno okruženje nakon što završi.

Tajna je pola zabave

Tajnoviti pogledi koje međusobno izmjenjujete za vrijeme pauze jako su uzbudljivi… toliko uzbudljivi da oboje morate razmisliti privlači li vas stvarno vaša ljubav ili ste oboje zaluđeni tajnovitim ponašanjem koje vam čini radni dan malo podnošljivijim. Ako je riječ o ovom drugom, to znači da će veza prestati biti uzbudljiva jednom kad svi saznaju za nju.

Ponašanje na poslu

Jednom kad svi saznaju za vas, možda će vam se činiti sasvim normalnim da se držite za ruku na poslu, ali to definitivno nije prikladno. Šefovi će na to ružno gledati, a računajte da će biti i kolega kojima neće biti ugodno pored vas. Izljeve ljubavi na poslu je pametno držati na minimumu, jer je to profesionalno.

Pročitajte još:

Lifestyle

A sad je i službeno - najbolji teranino ima Destilerija Rossi. Potvrdili su to zadovoljni posjetitelji prvog Teranino festivala nedavno održanog u Balama.

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Financije

Iako su više kamatne stope glavni instrument ECB-a za borbu protiv inflacije, one su i teret za gospodarstvo, jer to znači skuplje kredite i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.