Luckia Hrvatska novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner!

Luckia Hrvatska, brand igara na sreću kojim upravlja tvrtka Major Internacional d.o.o., najnoviji je dobitnik Certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Luckia se dobitnicima pridružila kao prvi lanac igara na sreću s visokim standardima kvalitete u HR-u. Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat, na svečanoj je dodjeli uručio priznanje Voditeljici ljudskih resursa tvrtke dobitnika, Tanji Švec.

Projekt Poslodavac Partner pokrenut je prije dvanaest godina s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima te je do sada u njemu sudjelovalo više od 85 organizacija. Certifikat Poslodavac Partner je neovisno priznanje struke koje se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima u pet glavnih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima. Kako bi zadovoljila standarde Certifikata, kompanija mora imati najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja.

U procesu certificiranja Luckia je demonstrirala kvalitetne prakse u svih pet procjenjivanih područja, s najboljim rezultatima u području Strategije te Upravljanja učinkom. Pritom odjel ljudskih resursa djeluje kao strateški partner Upravi i kontinuirano pridonosi ostvarenju strateških ciljeva kompanije. Također, svi su zaposlenici obuhvaćeni sustavom procjene radne uspješnosti, kroz koji se redovito prati njihov doprinos i razvoj te planira nagrađivanje.

Luckia veliku pažnju pridaje i kvaliteti i transparentnosti procesa zapošljavanja, njegujući pritom kulturu pravovremenog informiranja svih kandidata, a posebno se ističu detaljno razrađenim sustavom uvođenja novih zaposlenika u posao, kojim se osigurava uklapanje u organizacijsku kulturu. Također, tvrtka zaposlenicima nudi različite mogućnosti usavršavanja te potiče otvorenu i dvosmjernu komunikaciju, uz redovito ispitivanje zadovoljstva zaposlenika.

Neizmjerno smo ponosni što smo primili ovaj certifikat te smo time uvršteni na listu velikih kompanija koje su već potvrdile svoje kvalitete u upravljanju ljudskim resursima. Zahvalni smo što je stručni tim prepoznao naše kvalitete i trud te nam je ovo potvrda da smo na pravom putu i motivacija da budemo još bolji.  Posebno smo ponosni što smo prvi nositelji Certifikata Poslodavac Partner iz ove industrije. Ovaj certifikat je zapravo, uz potvrdu da imamo kvalitetne prakse, i odraz divne suradnje Odjela ljudskih resursa sa zaposlenicima kojima bih se ovim putem zahvalila na suradnji i podršci.“ istaknula je Tanja Švec, Voditeljica ljudskih resursa za Luckia Hrvatska.

Podijeli

Odgovori

Top