Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Luckia Hrvatska treću godinu zaredom nositelj certifikata Poslodavac Partner

Luckia Hrvatska, brand igara na sreću kojim upravlja tvrtka Major Internacional d.o.o., i ove je godine prošao kroz nezavisnu analizu svojih procesa upravljanja zaposlenicima i zadovoljio visoke standarde za stjecanje certifikata Poslodavac Partner

Luckia Hrvatska, brand igara na sreću kojim upravlja tvrtka Major Internacional d.o.o., i ove je godine prošao kroz nezavisnu analizu svojih procesa upravljanja zaposlenicima i zadovoljio visoke standarde za stjecanje certifikata Poslodavac Partner. Riječ je o certifikatu kojeg od 2005. godine dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO tvrtkama koje demonstriraju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Luckia Hrvatska je dio projekta Certifikat Poslodavac Partner već tri godine, pri čemu svake godine ostvaruju sve više rezultate tijekom postupka certifikacije, što svjedoči o kontinuiranim naporima koje u tvrtki ulažu u osiguravanje zadovoljstva zaposlenika. U ovogodišnjem procesu, tvrtka se osobito istaknula visokim ulaganjima u razvoj zaposlenika. Svi zaposlenici su u protekloj godini prošli kroz barem jedan oblik usavršavanja, dok je u prosjeku svaki zaposlenik Luckije sudjelovao u čak preko 50 sati edukacija. U tvrtki ističu i da svake godine provode ispitivanja zadovoljstva zaposlenika, pri čemu u istraživanja uključuju sve zaposlenike te nastavno na dobivene rezultate rade akcijske planove, a sve kako bi radne uvjete mogli što više prilagodili željama i potrebama zaposlenika.

Luckia Hrvatska je krajem lipnja dobila i priznanje Izvrsnost u izazovima, koje se od travnja ove godine dodjeljuje tvrtkama koje su tijekom pandemije koronavirusa pokazale da i u nepredvidljivim i zahtjevnim okolnostima brigu za svoje zaposlenike stavljaju na prvo mjesto. U Luckiji ističu da su za vrijeme pandemije dodatno ojačali timski duh i komunikaciju te da su omogućili zaposlenicima davanje prijedloga za nove usluge i projekte te sudjelovanje u njihovoj izradi što je dovelo do odličnih rezultata.

Iako je certifikat dodijeljen za prethodnu godinu iznimno smo ponosni što smo ga primili u ovim trenucima. Mislim da smo svi kroz ovu godinu naučili koliko je važno neprestano ulagati i brinuti o zaposlenicima. Neizmjerno smo zahvalni svim našim zaposlenicima koji i dalje s istim elanom rade u novonastalim uvjetima. Naši visoki rezultati ove godine motiv su nam da i dalje stvaramo nove projekte i nastavimo s dobrim HR praksama koje imamo.“ istaknula je Tanja Švec, Voditeljica odjela ljudskih resursa za Luckia Hrvatska.

 

Pročitajte još:

Novosti

Svi zaposlenici obuhvaćeni su sustavom ocjenjivanja i praćenja radne uspješnosti, a preko 95% zaposlenika u protekloj je godini prošao kroz neki oblik usavršavanja.

Ljudski resursi

Proizvodna tvrtka HiPP Croatia petu je godinu zaredom nagrađena certifikatom Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Novosti

Hrvatski Telekom je sedmu godinu zaredom nositelj prestižnog certifikata Poslodavac Partner, čime svake godine potvrđuje izvrsnost u provedbi procesa upravljanja ljudskim resursima i svoju...

DOP

Iako je poslodavcima fokus bio na vlastitim zaposlenicima, nisu izostale ni razne hvalevrijedne inicijative društveno odgovornog poslovanja koje su najčešće uključivale financijske i materijalne...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.