Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Lush manufakturi dodijeljena je nagrada Zlatna kuna 2022. za velika poslovanja u Zagrebačkoj županiji u Hrvatskoj

Lush je dobio Zlatnu kunu za velike poslovne subjekte nakon što je Gospodarska komora uzela u obzir njihov poslovni i financijski uspjeh, stopu zaposlenosti, prodaju u europskom izvozu te njihov doprinos rastu lokalnog gospodarstva u Zagrebu.

Nagrada prepoznaje priče o uspjehu u zagrebačkoj regiji utemeljene na financijskim izvještajima koje pregledava Hrvatska gospodarska komora. Lush je dobio Zlatnu kunu za velike poslovne subjekte nakon što je Gospodarska komora uzela u obzir njihov poslovni i financijski uspjeh, stopu zaposlenosti, prodaju u europskom izvozu te njihov doprinos rastu lokalnog gospodarstva u Zagrebu.

U Hrvatskoj Lush zapošljava više od 240 stalnih djelatnika, plus dodatnih 235 sezonskih djelatnika koji pomažu u ručnoj izradi nevjerojatno popularnih asortimana tvrtke uključujući božićne proizvode. Lusheva hrvatska proizvodna lokacija jedna je od sedam tvrtkinih proizvodnih lokacija u svijetu, a u 2021. tvornica je proizvela 12,8 milijuna artikala, postigavši impresivnih 49% porasta prodaje u odnosu na 2020. godinu. Iz Hrvatske su proizvodi isporučeni u 76 maloprodajnih trgovina i osam tržišta za naručivanje poštom u ukupno 28 zemalja.

Jason Muller, globalni voditelj Lush manufakture, preuzeo je nagradu na svečanosti 3. studenog. Jason je rekao: “Iznimno smo ponosni na timove i predano osoblje koje je nastavilo podržavati poslovanje kroz globalno vrlo neizvjesno razdoblje. Lijepo je dobiti priznanje za sav naporan rad i predanost koje smo vidjeli od strane timova i veselimo se izgradnji uspjeha koji postižemo u Hrvatskoj.”

Nakon nagrade na županijskoj razini, Lush manufaktura Hrvatska također je nominirana na državnoj razini, čime se prepoznaje njihovu inovativnost, poslovni razvoj, kvaliteta proizvoda i razina uspjeha koja koristi gospodarstvu cijele Hrvatske.

Božica Grivić, voditeljica proizvodnih procesa za Lush manufakturu Hrvatska rekla je: “Ova nagrada nam znači mnogo kao priznanje za naporan rad naših timova i našu sposobnost da učimo, prilagođavamo se i uspješno prebrodimo godinu u kojoj smo se suočili s prilično izazovnim okolnostima, kao što su posljedice Covid-19 i sam kraj prijelaznog razdoblja Brexita. Zahvaljujući fleksibilnosti, marljivosti i trudu članova našeg tima, te izvanrednoj suradnji s kolegama proizvođačima u Europi, uspjeli smo ostvariti izuzetan sveukupni poslovni rezultat. Zahvaljujemo širem poslovanju Lusha, marljivim maloprodajnim timovima i našim kupcima koji vjeruju u nas te nastavljaju s kontinuiranim poslovanjem.”


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.