Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Mađarska Dalmatie Grupa obogatila je ponudu primoštenskog Kampa Adriatik ulaganjem 1,9 milijuna eura u 36 najsuvremenijih mobilnih kućica postavljenih uz obalu

Kamp Adriatik, u vlasništvu mađarske Dalmatie Grupe, objavljuje kako su sadržaji Kampa sada bogatiji za 36 najsuvremenije izrađenih i opremljenih mobilnih kućica.

Kamp Adriatik, u vlasništvu mađarske Dalmatie Grupe, objavljuje kako su sadržaji Kampa sada bogatiji za 36 najsuvremenije izrađenih i opremljenih mobilnih kućica. Kombinirajući slobodu kampiranja sa smještajem najviše razine, mobilne kućice predstavljaju inovativan način uživanja na hrvatskoj obali. Odluka Dalmatie Grupe o ulaganju u sektor kampiranja odgovara sve većoj popularnosti i profitabilnosti mobilnih kućica koje, prema službenim brojkama u prihodima po jedinici, stoje uz bok hotelima s četiri zvjezdice. 

Popularnost kampiranja u mobilnim kućicama u Hrvatskoj definitivno je u porastu, posebice među obiteljima. Naše mobilne kućice nude jedinstveno integrirano iskustvo odmora: blizinu prirode u kombinaciji s modernim pogodnostima.” – rekla je Danijela Grubišić, direktorica Kampa Adriatik.

Ukupno 36 klimatiziranih mobilnih kućica u Kampu Adriatik površine 32 četvorna metra opremljene su modernim uređajima, satelitskom televizijom i prostranom natkrivenom terasom. Gosti mogu uživati ​​u pogledu na more i zalaske sunca. S dodatnim prostorom u dnevnom boravku, svaka mobilna kućica može primiti do 5 osoba.

Praćenje trendova

Hrvatski kamping sektor broji 833 kampa s kapacitetom većim od 255.000 gostiju i ostvaruje čak 24% svih noćenja turista u Republici Hrvatskoj. Sektorske statistike pokazuju da je nakon godina izazova bez presedana, 2022. obilježila preporod turizma, pri čemu se ističe sektor kampiranja. Mobilne kućice trenutno ostvaruju gotovo isti prihod od smještaja po jedinici kao i hoteli s četiri zvjezdice te im postaju ozbiljna konkurencija, kao i hotelima nižih kategorija.

“Mobilne kućice, ne samo kao prolazni trend, već središnji aspekt europskog kamping narativa, postaju posebno privlačne većinskoj skupini gostiju koji posjećuju Hrvatsku – obiteljima s djecom”, istaknula je Danijela Grubišić iz Kampa Adriatik, dodajući da je Dalmatie Group uložila više od 1,9 milijuna eura u montažu mobilnih kućica.

Prirodno privlačan

Okružen borovom šumom u Primoštenu, Auto Kamp Adriatik nudi pravo utočište za odmor. Čak 80% površine je u sjeni guste borove šume, koju dopunjuju crnika i masline. Kamp može primiti do 1500 gostiju po noći na parcelama prosječne površine 110 četvornih metara te u fiksnim kamp prikolicama i mobilnim kućicama. Posebnost kampa je prirodni položaj. Uz more, udaljeno svega nekoliko koraka, obitelji mogu bez napora uživati ​​u aktivnostima na plaži.

Sadržaji uključuju 24-satnu recepciju, a la carte restoran, kafić i koktel bar, bar na plaži, dobro opskrbljeni štand s voćem. Kamp također ima sadržaje posebno dizajnirane za djecu i goste s posebnim potrebama, kao i posebne prostore i dijelove plaže za pse.

Dodatni sadržaji uključuju animacijske programe, plutajući aquapark za zabavu na vodi, suvenirnicu, terene za tenis, košarku i odbojku na pijesku, nogometno igralište, kao i praktično parkiralište na licu mjesta.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.