Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Maras: Ne želim podijele u stranci! [VIDEO]

Gordan Maras ističe kako je on najbolji kandidat za šefa zagrebačkog SDP-a tenakon pobjede očekuje potporu Mrsića i Bernardića.

Gordan Maras ističe kako je on najbolji kandidat za šefa zagrebačkog SDP-a tenakon pobjede očekuje potporu Mrsića i Bernardića.

Ministar Gordan Maras komentirao je svoju kandidaturu za predsjednika zagrebačkog SDP-a.

“Kandidiram se zato da zagrebački SDP bude bolji i uspješniji i da nemamo podijele u stranci – da stranka bude jedinstvena”, rekao je Maras.

Dodaje kako će kampanju graditi na jedinstvenosti, a kaže i kako ona nije utemeljena protiv nekog drugog kandidata te očekuje kako očekuje potporu Bernardića i Mrsića nakon pobjede.

“Vjerujem da će naši članovi dobro procijeniti tko može osigurati jedinstvo stranke. Vjerujem da sam najbolji kandidat”, kaže Maras.

[infopunkt 7138 1]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.