Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Mario Šaban iz okolice Križevaca je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama

Mario Šaban iz okolice Križevaca je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama prema podacima LaqoPreventa, jedinstvenog programa prevencije koji uz pomoć naprednih tehnologija promiče i nagrađuje odgovorno ponašanje i smanjenje rizika u okruženju.

Mario Šaban iz okolice Križevaca je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama prema podacima LaqoPreventa, jedinstvenog programa prevencije koji uz pomoć naprednih tehnologija promiče i nagrađuje odgovorno ponašanje i smanjenje rizika u okruženju.

Tehnološka platforma LaqoPrevent dio je Croatijinog LAQO osiguranja, prvog u potpunosti digitalnog osigurateljnog rješenja na ovim prostorima, u koju se korisnici dobrovoljno priključuju putem LAQO mobilne aplikacije. Korisnik LaqoPreventa Mario Šaban ostvario je u 2021. najvišu prosječnu i tako ponio titulu najboljeg LAQO vozača. Za sjajan rezultat nagrađen je godišnjom nagradom, pametnim uređajem iPhone 13. Sustav bodovanja ocjene vožnje sastojao se od dvije glavne komponente, a to su ocjena stila vožnje i ocjena usredotočenosti.

„Nagrada je stvarno odlična i uopće se nisam nadao da ću je osvojiti. Na početku nisam imao neke posebne ambicije, osim da pokušam osvojit bon za gorivo, a na kraju sam postao član s najvišom ocjenom. LAQO osiguranje je za mene najjednostavnije, najbrže i cijenom najprihvatljivije osiguranje u Hrvatskoj i preporučujem ga svima, s odličnim kvalitetnim stručnim agentima koji su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na pitanja“, poručio je Mario Šaban.

Više od 1.000 nagrada u 2021. godini

Mario Šaban jedan je od čak 1.000 LAQO korisnika koji su lani nagrađeni za dobre rezultate u vožnji. Naime, u sklopu LaqoPrevent programa mogle su se osvojiti i kvartalne nagrade, skupljati posebne značke za dobru vožnju te sudjelovati u timskim natjecanjima. Razni nagradni natječaji omogućili su LaqoPrevent korisnicima da dobiju neku od super nagrada: Prevent Ekskluziv dodatno pokriće, poklon bon u partnerskim trgovinama u vrijednosti od 100 kn do 1.500 kn, PlayStation 5 itd. Ne zaboravimo i veliki natječaj u kojem se mogao osvojiti jednodnevni izlet s Teslom.

Kroz LAQO aplikaciju mogli su se ostvariti dodatni benefiti kao što su sudjelovanje u Paukovu, gdje se svakog 6. u mjesecu nagrađuju osiguranici koji najbrže odgovore na zadano pitanje unutar aplikacije. Iz LAQO osiguranja otkrivaju kako je u 2022. godini u planu još bogatiji nagradni fond s ciljem nagrađivanja članova programa LaqoPrevent, kao i brojne druge inovacije. Poticanjem vozača na odgovornu vožnju LAQO tako nastavlja utjecati na stvaranje sigurnije svakodnevnice u prometu.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sastavu Adris grupe, lansiralo je LAQO krajem 2020. godine, čime se Hrvatska pridružila malom broju europskih zemalja s ovakvom vrstom osiguranja. LAQO se može pohvaliti i nizom nagrada i priznanja, među kojima se posebno ističu nagrade za najbolje korisničko iskustvo te najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice.

Pročitajte još:

Industrija

LAQO, prvo hrvatsko digitalno osiguranje, prije nekoliko mjeseci predstavilo je program prevencije LaqoPrevent.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.