Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Uncategorized

Mate Rimac u Monte Carlu na izboru za svjetskog poduzetnika godine

U konkurenciji 56 poduzetnika iz 46 zemalja, među kojima se nalazi novi EY Svjetski poduzetnik godine, naći će se i Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili.

Monte Carlo ponovno postaje svjetsko središte poduzetničke elite, a povod tomu je održavanje ovogodišnjeg izbora za svjetskog poduzetnika godine u organizaciji revizorsko-konzultantske tvrtke EY. U konkurenciji 56 poduzetnika iz 46 zemalja, među kojima se nalazi novi EY Svjetski poduzetnik godine, naći će se i Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili. Svoje mjesto na ovom jedinstvenom globalnom izboru Mate Rimac je osigurao nakon što je u ožujku proglašen hrvatskim EY Poduzetnikom godine.

Proglašenje novog EY Svjetskog poduzetnika godine održat će se u subotu, 16. lipnja, a u sklopu četverodnevnog događanja hrvatski će predstavnik imati priliku predstaviti svoj rad i poduzetnički put eminentnom šesteročlanom žiriju kojemu je na čelu Jim Nixon, predsjednik Uprave tvrtke Nixon Energy Investments. U sklopu programa održat će se i niz predavanja među kojima posebno valja istaknuti ona svjetski poznatih imena iz svijeta poduzetništva – poput Jeremyja Gutschea, izvršnog direktora portala TrendHunter.com, izvršne potpredsjednice Microsofta za poslovni razvoj Peggy Johnson te svjetski poznatog supermodela i uspješne poduzetnice Elle Macpherson. Također, jedan od predavača bit će i prošlogodišnji pobjednik te aktualni EY Svjetski poduzetnik godine – Murad Al-Katib, osnivač i vlasnik tvrtke AGT Food and Ingredients Inc. iz Kanade. Program EY Poduzetnik godine ima tradiciju dugu 32 godine, a nadolazeći svjetski izbor održava se po osamnaesti put.

Hrvatski predstavnik četvrtu godinu za redom na svjetskoj pozornici

Mate Rimac bit će četvrti hrvatski predstavnik na svjetskom izboru, nakon što su u prethodna tri izdanja Hrvatsku predstavljali Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit, Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix te Marko Pipunić iz tvrtke Žito.
Priliku za predstavljanje na svjetskoj pozornici Mate Rimac osigurao je osvajanjem titule hrvatskog EY Poduzetnika godine gdje je izabran od strane neovisnog stručnog žirija u konkurenciji 36 poduzetnika iz 28 domaćih tvrtki.
„Izrazito smo ponosni što će našu zemlju i domaće poduzetništvo svojom inspirativnom pričom u Monte Carlu predstavljati jedno ovako zvučno ime i priča koja je ne samo poticaj mnogima, nego i dokaz kako ne postoje granice i neostvarive ideje. Upravo su priče poput Matine ono što ovim programom želimo promovirati. Novim i drugačijim idejama, predanim radom i željom da što više ljudi sudjeluje u realizaciji jedinstvenih poslovnih projekata, Mate Rimac promiče poduzetništvo koje čini okosnicu gospodarstva svake zemlje“, rekao je Country Managing Partner EY-a u Hrvatskoj Berislav Horvat, uoči odlaska na izbor.

Program EY Poduzetnik godine u Hrvatskoj je pokrenut 2014. godine, a prijave za peto hrvatsko izdanje moguće su na službenim web stranicama programa EY Poduzetnik godine.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.