Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Seminari

MBA stipendiranje i zapošljavanje osoba s invaliditetom

Cotrugli Business School pokreće Online MBA pilot projekt kojim se osobama s invaliditetom omogućuje edukacija i zaposlenje. Tom prigodom dodjeljuje se 50 stipendija u vrijednosti od 10.000 eura po stipendiji za program Online MBA namijenjen osobama s invaliditetom na području čitave regije (Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Bugarske i Rumunjske), piše na stranici HZZ-a.

Kako ističu u Cotrugli Business Schoolu, cilj projekta je educirati osobe s invaliditetom Online MBA programom i time povećati njihovu konkurentnost na međunarodnom tržištu rada, te im, u suradnji s poslodavcima,
omogućiti kvalitetno zaposlenje.

“Želimo da ova inicijativa postane dugoročan, globalni projekt koji će stvoriti zajednicu u kojoj svaki stipendist ima svoju značajnu ulogu i doprinos za buduće Online MBA stipendiste”.

Kandidati za Online MBA stipendiju su sve motivirane osobe s invaliditetom s višom ili visokom stručnom spremom i izvrsnim znanjem engleskog jezika.

Rok za prijavu za MBA stipendiranje i zapošljavanje osoba s invaliditetom je do 20. prosinca 2014.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.