Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Milanović: Reda u porezima mora biti [VIDEO]

“Svađe nije bilo, dinamičkog odnosa uvijek” tako je premijer na sjednici Vlade komentirao medijske napise o vrućoj temi odnosa s poslodavcima.

"Svađe nije bilo, dinamičkog odnosa uvijek" tako je premijer na sjednici Vlade komentirao medijske napise o vrućoj temi odnosa s poslodavcima.

“Rijetko komentiram medije ali ovoga puta moram ne direktno. Čitam piše se pomedijima o sukobima s poslodavcima velikim mirenjima, toga nema. Naime, nije bilo ni sukoba, pa ne može biti ni mirenja. Već jedan konstantan dinamičan odnos u kojem se traži reda u kojem vlada cijelo vrijeme svijest kod ključnih ljudi u vladi da je potrebno stvoriti da bi se moglo uzeti kroz porez. Ali, da reda kroz poreze mora biti da se država po tome i vidi, i tu svatko od nas ima svoju ulogu.” komentirao je medijske napise je premijer Milanović.

[infopunkt 5032 4]

Napisao

Pročitajte još:

Porezi

Prema planu, Ministarstvo financija bi najkasnije do 1. 1. 2024. ovo pitanje riješilo kroz izmjene tri zakona; Zakona o porezu na dohodak, Zakona o...

Ljudski resursi

Kroz dva dana održavanja sajma studenti mogu poslušati 24 zanimljiva talka i sudjelovati na 16 radionica.

Komunikacija

Gotovo dvije trećine građana (62%) smatra da svi zaposleni trebaju plaćati isti porez, bez obzira rade li od kuće ili ne u ovoj situaciji.

Novosti

Po podacima koje je iznio potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ukupni učinak dosadašnja četiri kruga porezne reforme (od 2017. do 2020. godine)...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.