Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Milanović: Uskoro zatvaramo priču o LNG terminalu

Ministarstvo s Katarom razgovara o mogućnosti dobave plina za LNG terminal na Krku. Studija isplativosti izgradnje LNG terminala bit će gotova do ljeta te će se tada o LNG-u intenzivirati razgovori s katarskim kao i drugim potencijalnim investitorima”, navode iz Ministarstva gospodarstva

Ministarstvo s Katarom razgovara o mogućnosti dobave plina za LNG terminal na Krku. Studija isplativosti izgradnje LNG terminala bit će gotova do ljeta te će se tada o LNG-u intenzivirati razgovori s katarskim kao i drugim potencijalnim investitorima", navode iz Ministarstva gospodarstva

Premijer Zoran Milanović izjavio je danas u Rijeci kako je pitanje mjeseca kada će se početi zatvarati priča o izgradnji LNG terminala, ali da o tome neće govoriti dok se ne zatvori cijela konstrukcija tog projekta.

“Pitanje je, neću reći dana, mjeseca kada ćemo ovu priču s LNG terminalom početi ozbiljno zatvarati”, rekao je Milanović odgovarajući na pitanje novinara o nedolasku katarskog emira u Hrvatsku na sutrašnje otvaranje Islamskog centra u Rijeci, zbog čega neki špekuliraju o navodno propalom poslu s LNG-jem.

Milanović kaže da “to ne može propasti”, da imamo luke u koje mogu dolaziti najveći tankeri, da sada plin na svjetskom tržištu ne dolazi samo iz Rusije, nego se eksplatira i s novih lokacija.

Nadam se da nitko od naših političkih konkurenata nije toliko zlurad da, nakon što deset godina nije napravljeno baš ništa, očekuje da ćemo govoriti o nečemu dok nismo napravili cijelu konstrukciju. Tako moja Vlada neće funkcionirati, nema bajki i muljanja pred izbore, poručio je Milanović.

Na niz upita o posjetu katarskog izaslanstva Rijeci, priopćenjem su reagirali i iz Ministarstva gospodarstva iz kojeg napominju kako nisu bili uključeni u organizaciju posjete katarskog izaslanstva otvaranju Islamskog centra u Rijeci.

“Ministarstvo s Katarom razgovara o mogućnosti dobave plina za LNG terminal na Krku. Studija isplativosti izgradnje LNG terminala bit će gotova do ljeta te će se tada o LNG-u intenzivirati razgovori s katarskim kao i drugim potencijalnim investitorima”, navode iz Ministarstva gospodarstva.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.