Misija Winnow tvrtke PMI punim gasom kreće u suradnju s timom Ducati Corse za MotoGP™ 2019.

Philip Morris International sa zadovoljstvom najavljuje da će se inicijativa Misija Winnow (Mission Winnow) u 2019. godini proširiti uključivanjem Ducati Corse tima. Misija Winnow kampanja je koju vodi tvrtka PMI s ciljem podizanja globalne svijesti o našoj ustrajnosti u neprestanom napretku i razvoju, kao i isticanja snage koju imaju znanost, tehnologija i inovacije u izgradnji bolje budućnosti.

PMI se udružio s timom Ducati Corse 2002. godine te je produžio tu suradnju za još tri godine, do kraja 2021. Od početka ovogodišnje sezone prvenstva MotoGP tim će biti službeno prepoznat kao Mission Winnow Ducati.  Misija Winnow prvi je puta pokrenuta u listopadu 2018. u suradnji s timom Scuderia Ferrari, koji , kao i Ducati Corse,  teži biti inovativan i što bolji na putu do pobjede.

Sa sedamdesetogodišnjom povijesti utrkivanja, Ducati Corse jedan je od najinspirativnijih i najizdržljivijih timova u natjecanju MotoGP. Obožavatelji Ducati tima čine strastvenu zajednicu koja cijeni profinjenost motocikala i jedinstvene vještine vozača, koji se natječu u jednom od najuzbudljivijih motociklističkih sportova svijeta.  MotoGP i Formula 1 privlače globalnu publiku od otprilike 400 milijuna gledatelja. Misija Winnow omogućava uvid u PMI i naše partnere, kao i u našu zajedničku posvećenost neprestanom unaprjeđivanju.

Miroslaw Zielinski, predsjednik odjela za znanost i inovaciju u tvrtki PMI, naglašava: „Misija Winnow obuhvaća naše težnje da budemo bolji u svemu što radimo. Uklanjanje ili odbacivanje starih pristupa i usmjeravanje na dobro i pozitivno, ono je što radimo u tvrtki PMI – učimo iz prethodnih grešaka i to koristimo kako bismo se neprestano unaprjeđivali u težnji za postizanjem ambiciozne budućnosti bez dima“.

„Ovdje se ne radi o proizvodima tvrtke PMI. Radi se o našim ljudima i njihovoj težnji da se iskoristi snaga znanosti, inovacije i tehnologije kako bismo transformirali ne samo našu tvrtku, već cijelu industriju u korist 1,1 milijardi odraslih pušača diljem svijeta i društva u cjelini. Misija Winnow naglašava strast i posvećenost pojedinaca i organizacija da utvrde put prema neprestanom napretku. Trkaći tim Ducati Corse utjelovljuje Misiju Winnow svojim porivom za razvojem, unaprjeđenjem i stvaranjem novih koncepata i tehnologija za bolje motocikle.“

Za više informacija posjetite web stranicu Misije Winnow ili pronađite @missionwinnow na stranicama Facebook, Instagram i Twitter.

Podijeli

Odgovori

Top