Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Mitsubishi prodaje tvornicu u Nizozemskoj za jedan euro

Japanska tvrtka je raspravljala sa zainteresiranim stranama o mogućnosti nastavka poslovanja NedCar-a u budućnosti, a glavni je prioritet osigurati zadržavanje zaposlenika, navodi se u priopćenju.

Japanska tvrtka je raspravljala sa zainteresiranim stranama o mogućnosti nastavka poslovanja NedCar-a u budućnosti, a glavni je prioritet osigurati zadržavanje zaposlenika, navodi se u priopćenju.

Japanski proizvođač automobila Mitsubishi Motors objavio je u srijedu da će prodati jedinu tvornicu u Europi nizozemskoj industrijskoj grupi za jedan euro uz uvjet da sačuva 1.500 radnih mjesta.

Proizvođač vozila objavio je ranije da do kraja ove godine namjerava prekinuti proizvodnju u tvornici u južnoj Nizozemskoj, okrivivši za to teško poslovno okruženje na prezaduženom kontinentu.

U priopćenju objavljenom u srijedu japanska tvrtka objavila je da će prodati Netherlands Car BV za jedan euro grupi VDL Groep koja proizvodi autobuse i niz industrijskih proizvoda pod uvjetom da nastavi rad u postrojenju.

“Mitsubishi je raspravljao sa zainteresiranim stranama o mogućnosti nastavka poslovanja NedCar-a u budućnosti, a glavni je prioritet osigurati zadržavanje zaposlenika”, navodi se u priopćenju.

“Kao rezultat toga, (Mitsubishi) je postigao sporazum s VDL-om o prijenosu dionica”, dodaje se.

U Mitsubishiju očekuju da će uknjižiti 28 milijardi jena (353 milijuna dolara) gubitka na nizozemskoj tvornici koji će biti uključen u rezultate za tekuću fiskalnu godinu zaključno s krajem ožujka 2013.

Japanski proizvođač automobila proizvodio je u tvornici modele Colt i Outlander.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.