Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Mlada riječka poduzetnica i inovatorica izabrana među 8 najboljih u Europi!

Izbor za najbolju ženu poduzetnicu-inovatoricu-znanstvenicu u Europi, u organizaciji „Innovation Union“, inicijative Europske komisije s ciljem promicanja inovacija u svijetu poduzetništva uvrstio je Natašu Golik Klanac među 8 najboljih.

Izbor za najbolju ženu poduzetnicu-inovatoricu-znanstvenicu u Europi, u organizaciji „Innovation Union“, inicijative Europske komisije s ciljem promicanja inovacija u svijetu poduzetništva uvrstio je Natašu Golik Klanac među 8 najboljih.

Izbor je bio pozivnog karaktera, a jedan od glavnih uvjeta bila je suradnja na europskim projektima. Europskoj komisiji predstavila se novom tehnologijom popravka čeličnih konstrukcija koju uspješno primjenjuju na tržištu brodogradnje.

‘Ovo je prije svega jedna osobna satisfakcija i priznanje cijelom timu. Naš trud i rad na inovacijama koje je vrlo teško gurnuti na tržište se isplatio i na kraju krajeva Europa, Europska komisija priznaje taj naš rad’, kazala je dr. Nataša Golik Klanac, direktorica as2con-a.

Europskoj komisiji predstavila se novom tehnologijom popravka čeličnih konstrukcija koju uspješno primjenjuju na brodograđevnom tržištu. Tvrtku koja se bavi razvojem i primjenom inovacija u brodogradnji vodi zajedno sa suprugom koji nije skrivao ponos zbog njezina ulaska u odabrano europsko društvo.

‘To je ono nešto što dobiješ mailom doma navečer. I onda ne znaš što bi jer, ne znam, treba kćer staviti spavati pa se ne smiješ previše uzbuđivati, ali onako, fino smo proslavili’, kazao je njezin suprug Alen Klanac.

Njih dvoje savršen su primjer da mladi znanstvenici mogu uspjeti i u Hrvatskoj.

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Hrvatski inovatori ostvarili su sjajne rezultate u svim kategorijama, te su nagrađeni s 4 zlatne, 3 srebrnih i 4 brončane nagrade.

Novosti

NutriS će primjenom rješenja SAP Business ByDesign pojednostaviti i automatizirati ključne procese, ostvariti bolji pregled u sljedivost proizvodnje i ključne pokazatelje poslovanja, te omogućiti...

EU fondovi

U Svečanoj dvorani Palače šećera potpisan je Ugovor o izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na lokaciji Delta, u sklopu 1,76 milijardi kn vrijednog projekta...

Financije

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, nastavlja razvijati napredna digitalna rješenja i inovacije, ovoga puta...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.