Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Moderno internetsko poslovanje u oblaku

Velika konferencija o modernom internetskom poslovanju u oblaku održat će se u zagrebačkom Hypo Centru, 17. listopada 2013.

Velika konferencija o modernom internetskom poslovanju u oblaku održat će se u zagrebačkom Hypo Centru, 17. listopada 2013.

Vrhunskim predavačima B4CLOUD konferencije, koja će se održati 17. 10. u Hypo centru, pridružio se prvi čovjek prodaje za cijelu Europu, Bliski istok i Afriku, američke kompanije Box.com te suosnivač i Predsjednik Uprave najveće hrvatske softverske kompanije i jedne od 10 najvećih kompanija jugoistočne Europe – IN2.

Ubrzano se približavamo velikom događaju Business for Cloud – B4CLOUD koji po prvi puta otvara svoja vrata 17. 10. 2013. u najvećoj dvorani Hypo centra u Zagrebu za više od 300 sudionika. Kako bismo iza sebe ostavili nezaboravno iskustvo i spektakl, sastavili smo vrhunski postav najboljih govornika – uspješnih poduzetnika, investitora i menadžera koji dolaze iz Danske, Engleske, Slovenije i Hrvatske. Organizacijski odbor i stručni tim konferencije o modernizaciji poslovanja, predstavljaju 2 nova vrhunska predavača.

Jeroen Buijs prvi je čovjek prodaje za cijelu Europu, Bliski istok i Afriku američke kompanije Box.com koja zapošljava više od 750 djelatnika i čija je vrijednost procijenjena na $1.5 milijardi. Tečno govori 7 jezika, izvrsno poznaje složene poslovne procese i poslovnu komunikaciju, a u svom predavanju govorit će o online poslovanju i utjecaju cloud alata na uspješnost poslovanja. Otkrit će tajne kako postići maksimalnu učinkovitost u poslu korištenjem online poslovnih rješenja i predstaviti glavne trendove u razvoju poslovanja.

Svoj dolazak na B4CLOUD konfrenciju potvrdio je i Ante Mandić, suosnivač i Predsjednik Uprave IN2 Grupe koja je najveća hrvatska softverska grupacija i jedna od 10 najvećih kompanija jugoistočne Europe! IN2 danas konkurira europskim i svjetskim IT gigantima. Osnovana je prije više od 20 godina na inicijativu Ante Mandića, a od osnutka do danas proširila se na 8 vlasnički povezanih tvrtki u čak 6 država regije. Za svoje poduzetničke i informatičke sposobnosti u 2012. proglašen je poduzetnikom godine, a iza njega stoji više od 20 godina uspješne poduzetničke karijere te povjerenje velikih poduzeća. Ante Mandić samo za sudionike B4CLOUD konferencije uživo u razgovoru “1 na 1” govori o online poslovanju i poslovnim cloud rješenjima. Podijelit će svoja iskustva o modernom poslovanju i dati odgovore na pitanja zašto je cloud bitan za hrvatske poduzetnike, te zašto poduzeća vrše migraciju na online poslovanje.

Registracije sudionika su otvorene i obavezne putem online obrasca. Aktualne cijene kotizacija možete pogledati ovdje.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.